Serviciul de Stat din Ucraina spune că rachetele care au fost lansate până acum asupra teritoriului au distrus peste 300.000 de kilometri pătrați, o zonă cât Italia. Teritoriul va trebui curățat de mine, iar acest lucru ar putea dura ani de zile.

Citeste si: Război Rusia-Ucraina ZIUA 112. Lupte violente în Donbas. Zelenski: „Rezultatul bătăliei pentru Donbas va determina cursul războiului”

Peste 300.000 de kilometri pătrați sunt distruși de mine 

,,Oriunde s-au deplasat trupele rusești, oriunde au stat pentru o perioadă mai lungă de timp, ei pare să fi pus mine antitanc pentru a-și apăra poziția. Chiar undeva în spatele meu este o așezare militară rusă și în fața ei au pus mine antitanc”, spune Mairi Cunningham, managerul programului Halo.

Citeste si: Ucraina se află la mila Occidentului, soldații rămân fără armament. „Este un război de artilerie, iar noi pierdem”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

,,Oamenii sunt foarte dornici să cultive pămâ

ntul, vor să planteze culturi, se așteaptă să poată livra cereale în restul lumii. Companiile agricole care arendă terenul sunt supuse unei presiuni uriașe pentru generarea de hrană și, practic, asta îi determină. Deci, oamenii își asumă riscuri, își asumă riscuri care ne-ar putea surprinde pe tine și pe mine, dar se simt sub presiune să facă acest lucru ”.

Luptele violente din Donbas continuă. Rușii vor să cucerească mai multe teritorii

Volodimir Zelenski spune că rezultatul bătăliei pentru Donbas va determina cursul războiului. Anunțul vine în contextul în care Rusia cere forțelor ucrainene de la Severodonetsk să depună armele. Tot Rusia a declarat că va institui miercuri un coridor umanitar pentru civilii prinși în Severodonețk.

Citeste si: Liderul cecen Ramzan Kadîrov: „Putin va aduce pacea în lume!”

Rusia a declarat că va institui miercuri un coridor umanitar pentru civilii prinși în capcană, care doresc să fugă de luptele intense de la Severodonețk. Serhii Haidai, guvernatorul regiunii Lugansk, a declarat că aproximativ 500 de civili, dintre care 40 copii, se adăpostesc de atacurile rusești în uzina chimică Azot. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si