Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat a început. 33.000 de candidați au susținut proba scrisă la Limba Română

Astăzi a început Bacalaureatul de toamnă. Peste 33.000 de candidați care s-au înscris la această sesiune, dintre care 22.000 de liceeni sunt din promoția 2023.

Redactia Stirile Kanal D,

Sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat a început. 33.000 de candidați au susținut proba scrisă la Limba Română

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Georgiana Grimm, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

33.000 de candidați au susținut proba scrisă la Limba Română

„În urmă cu câteva momente au ieșit candidații din sala de examen și din ce am văzut nu prea erau mulțumiți de cum s-au descurcat. Au spus că la subiectul al III-lea au avut probleme, unde au avut de ales între opera lui Mihail Sadoveanu sau George Călinescu. Un tânăr mi-a spus că a scris doar 5 rânduri, în timp ce altul mi-a spus că a ales „Moromeții”, operă care nu se încadra în cerința subiectului al III-lea.

Dar nu numai subiectele le-au dat bătăi de cap tinerilor, ci și premiera care a avut loc în această sesiune, și anume faptul că lucrările urmează să fie corectate digital.

Ce înseamnă asta? După ce au scris tinerii, lucrările au fost scanate. Au existat probleme, ne-au spus candidații, și anume faptul că au fost erori. Numele nu era scanat cum trebuie și au avut de așteptat până lucrarea a fost scanată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

33.000 de candidați au susținut proba scrisă la Limba Română, dintre aceștia aproximativ 22.000 sunt din promoția 2023, iar 11.000 din promoții anterioare. Mâine va avea loc proba de profil, iar joi va fi proba la alegere, rezultatele urmând să fie afișate pe 25 august.”

, transmite Georgiana Grimm, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI