Close sidebar
Close sidebar

Sexy-deputata Corina Bogaciu a vorbit 4,03 minute de la tribună în 2 ani de mandat! Săptămâna trecută a demisionat din PSD şi a devenit independentă

Deputata Corina Bogaciu, remarcată iniţial prin felul în care arată, are un bilanţ modest la capătul a doi ani de mandat.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Corina Bogaciu, aleasă în Camera Deputaţilor pe listele PSD şi demisionară din acest grup (familia Corinei Bogaciu este apropiată lui Florentin Pandele) în urmă cu câteva zile a urcat la tribuna parlamentului de exact trei ori, din care o dată când a fost investită. Mai precis, Bogaciu a adresat primele cuvinte în plen pe data de 21 decembrie 2016, când a depus jurământul de credinţă faţă de ţară şi popor. Operaţiunea a durat 34 de secunde după care a urmat o pauză de 17 luni.

Pe 11 aprilie 2018, Corina Bogaciu şi-a făcut curaj şi a vorbit din nou în plen despre ”situaţia reală a femeilor din România în anul 2018”. Atunci a lăudat ”paşii importanţi făcuţi de guvernul PSD pentru combaterea discriminării”. La capătul celor 2,04 minute de discurs, Corina Bogaciu promitea colegilor săi că le va prezenta săptămânal ”câte o problemă concretă cu care se confruntă femeile din România anului 2018”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

S-a ţinut de cuvânt însă doar pentru o săptămână. Pe 18 aprilie ea a mai avut o intervenţie de 1,25 minute despre violenţa în familie, după care nu şi-a mai făcut apariţia la tribună. În total, în doi ani, Corina Bogaciu a vorbit 4 minute şi 3 secunde.

Deputata şi-a continuat însă activitatea din umbră.

A avut 3 declaraţii politice în scris despre ”introducerea valorilor morale in dezbaterea publică”, despre conflictele armate din Siria şi Afganistan şi despre creşterea încrederii consumatorilor din România, a votat moţiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu din 2017 şi şi-a pus semnătura pe 61 de proiecte legislative din care 5 s-au transfromat în legi.

În acest moment, un parlamentar din România primeşte o indemnizaţie brută de 13.000

lei (conform TVR) şi o sumă forfetară care poate ajunge la 20.000 lei, diurne, decontări, etc. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI