Veștile bune circulă repede. Turiștii care își programează concediul, în perioada ce urmează, trebuie să afle asta. Prețul la șezlong ar putea să fie eliminat, asta după ce în ultima perioadă a ajuns să coste chiar și 100 de lei închirierea pe o zi de plajă. Primarul din Mangalia a venit cu propunerea către oficialii din Constanța.

Citește si: VIDEO- Incredibil. Parcarea în Mamaia costă aproape 100 de lei pe zi

Primarul Mangaliei a venit cu o idee deosebită. El le-a propus oficialilor din Constanța să elimine taxa de închiriere șezlong. În acest sezon estival prețul pentru un singur șezlong pentru o zi de plajă a ajuns să coste chiar și 100 de lei.

Vești extrem de bune pentru turiști

Eliminarea taxei de șezlong ar putea să-i scutească pe români de o mare cheltuială, iar aceasta măsură ar putea fi adoptată în curând. Primarul din Mangalia își dorește să discute cu edilii din celelalte stațiuni cu privire la această taxă de șezlong.

Citește si: Prognoza meteo la mare pentru următoarele două săptămâni perioada 15-30 iulie 2022

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Voi propune colegilor primari să facem front comun pentru a cere Parlamentului modificarea legislației specifice privind administrarea plajelor, astfel încât acestea să fie preluate de Primării și date ulterior în folosință hotelierilor, în condițiile legii. Nu este normal ca turistul să plătească pentru folosirea unui șezlong sau pentru a putea pune un cearșaf pe nisip”, a spus Radu Cristian, primarul din Mangalia.

Radu Cristian, primarul din Mangalia, a eliminat și taxa de parcare din mai multe stațiuni aflate pe litoral.

Oficialul a considerat că prețul este unul mult prea mare pentru o singură zi.

Citește si: Incredibil cât costă o ciorbă în restaurantele de la malul mării. Reacția Ministrului Turismului

În Saturn, Venus, Jupiter, Neptun sau Cap Aurora turiștii care vor veni nu mai sunt nevoiți să plătească trei lei pe oră pentru a-și lăsa autoturismele sau cinci lei pe oră pentru autoutilitare.

„Am luat această decizie, pentru a impulsiona sezonul turistic și pentru a încuraja cât mai mulți turiști să petreacă vacanțele în stațiunile Mangaliei, fără a mai avea grija de a plăti locul de parcare, indiferent unde aleg să lase mașina, în parcările publice din oraș și stațiuni”, a mai declarat primarul Radu Cristian.

Citește si: Pericol de îmbolnăvire! Sute de restaurante, baruri și fast-food-uri, închise de pe litoralul românesc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si