Sf. Adrian 2023. În fiecare an, pe data de 26 august, creștinii îl sărbătoresc pe Sf. Adrian. 

Împărtășește cu cei dragi ție cele mai sincere și bune gânduri, de ziua lor onomastică! Iată cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări cu „La mulți ani” pentru cei care își sărbătoresc ziua de nume!

Citește și: Miraculos! Casa rămasă neatinsă de incendiul devastator din Hawaii, deși totul în jur a ars până la temelii

Sf. Adrian 2023: Mesaje, urări și felicitări cu „La mulți ani” pentru cei care își serbează onomastica 

„La mulți ani, Adrian! Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului La mulți ani!”

„Astăzi este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La mulți ani!”

„La mulți ani și mult noroc în această zi specială! Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele! Sănătate și numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Ca o lumină caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viața mea și mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând și mai înțelegător. Mulțumesc că mă călăuzești și că ai grijă de mine. La mulți ani, Adrian!”

„În această zi specială îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune, fericire și armonie.

La mulți ani de ziua numelui tău, Adrian!”

„Astăzi este ziua ta, Adrian, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume!”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale onomastice, îți doresc multă sănătate și fericire. Să ai parte numai de zile senine și însorite!”

Citește și: EXCLUSIV- Băile Tușnad, ”mica Elveție a României”, mari probleme cu infrastructura de apă. Primarul Butyka Zsolt: ”Turistul vine și pleacă după două zile dacă nu are apă”- Care este planul pentru următorii ani?

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese. La mulți ani, Adrian!”

„Un ocean plin de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer: La mulți ani!”

„La mulți ani, Adrian! Să ai parte numai de împliniri, iar viața să îți fie o eternă sărbătoare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si