Silvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

Zeci de mii de credincioși au venit la Mânăstirea Nicula să se roage 

„Sunt mii de credincioși la Mănăstirea Nicula. Cu toții au venit să se roage la icoana Maicii Domnului despre care se spune că este făcătoare de minuni. Aseară, icoana a fost scoasă din biserică și adusă într-o procesiune importantă pe altarul de vară al mănăstirii.

După ceremonialul religios aceștia vor fi serviți cu mii de porții de mâncare gătită chiar aici în bucătăria mănăstirii.

Au fost zeci de mii de oameni în aceste zile aici la Mănăstirea Niculă. Au venit din toate colțurile țării, unii chiar de la sute de kilometri distanță, dar înainte să plece spre case oamenii se mai așează o dată la coadă ca să se mai închine la icoană.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Adormirea Maicii Domnului este una dintre cele mai importante sărbători din an.

În această zi aici, în Tansilvania există obiceiul ca femeile măritate să ducă la biserică de dimineață fructe: struguri și prune. De asemenea, fetele nemăritate culeg flori din grădină pe care le duc la biserică așezându-le la icoane. În modul acesta se crede că familiile lor vor fi protejate de boli și de necazuri. Și femeile însărcinate se roagă la Maica Domnului pentru a le proteja pe toată durata sarcinii și să le ajute să nască copii sănătoși.”
, transmite Silvia Cseh, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si