Ziua de Sfântul Dumitru, sărbătorită în fiecare an pe 26 octombrie, este una dintre cele mai importante sărbători din calendarul ortodox. În 2024, această zi aduce bucurie și ocazia de a trimite cele mai calde urări și felicitări tuturor celor care poartă numele de Dumitru, Dumitra, Mitică, Dumitrița și alte derivate ale acestui nume.

Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu mesaje speciale, am pregătit pentru tine o selecție de urări și felicitări pentru Sfântul Dumitru 2024.

Imagini și felicitări deosebite de Sfântul Dumitru 2024

„La mulți ani de Sfântul Dumitru! Fie ca această zi să fie începutul unui nou capitol plin de realizări, fericire și momente de neuitat alături de cei dragi. Să ai parte de sănătate și împliniri!”

„În această zi binecuvântată, îți doresc să fii mereu înconjurat de oameni care te prețuiesc și te iubesc. Fie ca Sfântul Dumitru să-ți dăruiască pace, sănătate și tot ce e mai bun în viață. La mulți ani!”

„Dragă Dumitru/Dumitra, fie ca viața ta să fie plină de lumină și dragoste. În această zi sfântă, îți trimit un gând bun și urarea de a avea un an plin de bucurii și realizări! La mulți ani!”

Mesaje și felicitări cu La mulți ani de Sf. Dumitru 2024

Mesaje și felicitări cu La mulți ani de Sf. Dumitru 2024

[Sursa foto: freepik]

„La mulți ani cu ocazia zilei tale de nume! Să ai parte de o zi minunată și de un viitor presărat cu bucurii, sănătate și reușite.

Sfântul Dumitru să te ocrotească mereu!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O româncă de 14 ani a fost desemnată cea mai frumoasă fată din Marea Britanie- antena3.ro

Citeste si: Explozibilul care l-a ucis pe Ioan Crișan era militar. Frizerul care ar confecționat detonatorul a dat informații prețioase- wowbiz.ro

„Cu drag îți urez un sincer La mulți ani de Sfântul Dumitru! Să fii mereu înconjurat de iubire, să ai parte de liniște sufletească și să te bucuri de fiecare clipă din viață!”

Citește și: Sărbătoare mare pe 26 octombrie 2024 în Calendarul ortodox! Tradiții și obiceiuri de Sfântul Dumitru

Cele mai frumoase urări de La Mulți Ani pentru sărbătoriți

„La mulți ani cu sănătate, bucurii și împliniri! Să ai parte de o zi minunată, plină de zâmbete și momente speciale. Sfântul Dumitru să te ocrotească mereu!”

„Cu ocazia zilei onomastice, îți doresc multă sănătate, fericire și toate visele să ți se împlinească! La mulți ani de Sfântul Dumitru!”

„Fie ca această zi de sărbătoare să-ți aducă lumină în suflet, pace și iubire. La mulți ani și multe binecuvântări de Sfântul Dumitru!”

„La mulți ani, Dumitru/Dumitra! Să ai parte de o zi la fel de specială ca tine și să te bucuri de toate darurile vieții!”

„În această zi de Sfântul Dumitru, îți doresc să ai parte de momente minunate, de sănătate și de fericire alături de cei dragi. La mulți ani!”

Citește și: Rugăciune către Sfântul Dumitru 2024: Aduce noroc și sănătate pentru toți membrii familiei tale

Mesaje speciale de trimis de ziua numelui

„Dragă Dumitru/Dumitra, îți doresc o zi plină de bucurii și împliniri! Fie ca Sfântul Dumitru să te călăuzească și să-ți ofere înțelepciune, sănătate și multă fericire. La mulți ani!”

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Trupa Morandi revine! Randi și-a surprins fanii cu promisiune de zile mari: ”Sunt 100% încrezător că o să depășim orice limită”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un băiat s-a îndrăgostit de un chatbot AI care se dădea drept Daenerys Targaryen. Discuția ireală dintre ei care a dus la o tragedie- antena3.ro

„Cu fiecare pas pe care îl faci în viață, să simți binecuvântarea Sfântului Dumitru asupra ta. Îți doresc o zi de onomastică plină de lumină și dragoste! La mulți ani, dragă prieten/prietenă!”

„Sărbătorind astăzi, îți doresc să ai mereu în inimă speranță, iubire și credință. Fie ca toate gândurile bune să se împlinească, iar viața ta să fie plină de reușite. La mulți ani de Sfântul Dumitru!”

„La mulți ani, Dumitru/Dumitra! În această zi sfântă, îți trimit cele mai calde gânduri și urări de sănătate, bucurie și împliniri. Fie ca toate dorințele tale să devină realitate.”

„Cu ocazia zilei tale de nume, îți doresc să ai parte de tot ce e mai frumos și bun în viață. Sfântul Dumitru să-ți fie mereu alături, să te ocrotească și să te binecuvânteze cu sănătate și pace. La mulți ani!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si