Close sidebar
Close sidebar

Sfarsit crunt pentru un copil de 6 ani! Se intorcea cu sora mai mica de la gradinita cand a calcat pe un placaj, care acoperea o fosa septica

Un baiat de sase ani s-a inecat intr-o fosa septica plina de excremente! Copilul a calcat pe un placaj, care acoperea gura de canalizare.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alexander Fukin se intorcea acasa cu sora lui mai mica de la gradinita. Cei doi copii au luat-o pe o scurtatura pentru a trece printr-un loc de joaca.

Sora lui de patru ani a alergat acasa la bunica ei dupa incidentul tragic, dar a fost prea socata ca sa explice ce s-a intamplat.

Politistii au ajuns la fosa septica a unei cafenele, abia la cinci ore dupa ce copilul a disparut in satul Bykovo, Rusia.

Privind in gaura, au vazut cadavrul copilului plutind pe deasupra.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Lucrătorii au pompat excrementele din rezervorul septic si au ridicat cadavrul copilului inecat."

Un purtator de cuvant al Comitetului de investigatie rus a declarat: "Copilul a cazut in rezervorul septic, care era acoperit doar cu o placa de placaj".

Proprietarul cafenelei a spus ca o masina a trecut peste capacul rezervorului sceptic cu o zi mai devreme si l-a rupt, creand astfel un pericol.

A comandat un inlocuitor si a acoperit intre timp cu placaj subtire.

Mama copilului, Natalia Fukina, si-a lasat copiii cu bunica, in timp ce a plecat la munca la 600 de kilometri departare la Moscova pentru a-si sustine familia.

Ea a fost informata de politie despre tragedie.

Bunica a fost "distrusa" de moartea baiatului si a solicitat ingrijire medicala.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI