Close sidebar
Close sidebar

Sfârșit de carieră pentru Shakira Cantaragiu, o promițătoare gimnastă din lotul național de junioare din Deva

Sfârșit de carieră pentru una dintre cele mai promițătoare gimnaste junioare din lotul național de la Deva. Tânăra s-a accidentat la antrenamente și era să își piardă piciorul.

Diana Puiu,

Sfârșit de carieră pentru Shakira Cantaragiu, o promițătoare gimnastă din lotul național de junioare din Deva

[Sursa foto: ProSport.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cariera Shakirei Cantargiu s-a terminat la doar 14 ani, după ce tânăra s-a accidentat în timpul unui antrenament la paralele. Medicii s-au temut că nu-i vor putea salva piciorul.

Citeste si: O româncă a dat lovitura în Statele Unite ale Americii. Femeia vinde suplimente alimentare inspirate din reţetele bunicii

Medicii au intervenit pentru a-i salva piciorul tinerei

”A avut un accident sportiv la începutul lunii decembrie, luxație de genunchi. Colegii de la ortopedie au intervenit. Au pus genunchiul la loc și au fixat cu un fixator extern.

Colegii de la chirugie vasculară au facut un bypass unde artera era lezată și au restabilit fluxul sanguin afectat”, a adăugat dr.Vlad David, chirurg pediatru.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citeste si: Doliu în sport. Un fotbalist a pierit în ziua de Crăciun

Shakira nu se va mai întoarce la sport de performanță

Medicii speră ca tânăra să se recupereze și să poată merge din nou, însă nu mai poate fi vorba să se întoarcă la sport de performanță. Federația Română de Gimnastică demarează o anchetă pentru a stabili condițiile în care tânăra s-a accidentat.

Citeste si: A murit fratele lui Diego Maradona. Fostul fotbalist, Hugo, avea 52 de ani

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI