„Viteza excesivă pe asfaltul înghețat și lipsa de experiență la volan l-au băgat în mormânt pe un fotbalist de 18 ani din Capitală. Tânărul, care avea permis de o lună, a pierit fără nicio șansă după ce mașina s-a izbit violent într-un stâlp pe șoseaua Antiaeriană. Nu avea cauciucuri de iarnă, iar pe carosabil nu se văd nici urme de frânare. Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Destin frânt mult prea devreme pentru un tânăr de 18 ani

David avea 18 ani. Iubea fotbalul, dar și caii putere, din spusele prietenilor. Nici o lună n-a trecut de când luase permisul de conducere, iar viteza și lipsa de experiență la volan l-au băgat în mormânt.
„El aici era. Uitați volanul. Nu avea scăpare. Exact pe partea lui a intrat în stâlp!”, a spus un martor.
Scenele teribile s-au derulat pe șoseaua Antiaeriană din Sectorul 5, la mică distanță de casa în care tânărul locuia cu familia. Martorii spun că ar fi încercat să evite o altă maşină care ieşea de pe o stradă secundară, dar s-a speriat și a tras brusc de volan, moment în care autoturismul s-a înfipt direct în stâlp.
Pe asfalt erau porțiuni cu gheață, iar autoturismul nu avea anvelope de iarnă.

Prietenul tânărului crede, însă, că de vină ar fi fost și viteza cu care David gonea.
„Tocmai ieri a plecat cu mașina în viteză de la liceu”, a spus prietenul victimei.

Citește și: VIDEO- Destin tragic pentru o mamă minoră. Bebelușul de 8 luni i-a murit în brațe, într-un accident de mașină, în care ea a fost singura supraviețuitoare

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Și, ca o ironie a sorții, nu a trecut mult până la cumplita veste.
Medicii l-au resuscitat pe David minute în șir, dar degeaba. Polițiștii au deschis o anchetă și așteaptă verdictul medicilor legişti care vor stabili dacă băiatul a consumat sau nu alcool ori droguri înainte să urce la volan.
Șoseaua Antiaeriană e cunoscută pentru gravele accidente care au însângerat-o. Una dintre cele mai răsunătoare tragedii a avut loc în octombrie 2022. Atunci, un tânăr de 19 ani a fost spulberat mortal pe zebră de un teribilist. Oamenii au ieșit la proteste atunci și au cerut instalarea unui semafor în zonă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si