Astăzi, în jurul orei 6.20, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 81 de ani a căzut de la etajul 4 al unui imobil care se află pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța. 

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că persoana în cauză era o femeie de 81 de ani. Aceasta a fost declarată decedată de către echipajul medical.

Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală.

Citeste si: Gheorghe Dincă, scrisoare de 4 pagini. Vrea să reclame România la CEDO și să obțină bani de la stat

Bărbat găsit fără suflare pe plajă

Cadavrul unui bărbat a fost găsit sâmbătă, la malul mării, pe o plajă din stațiunea Eforie Nord, transmite Poliția Constanța.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oamenii legii din cadrul Secției de Poliție din Eforie Nord au fost anunțați cu privire la faptul că, în stațiunea Eforie Nord, pe malul mării, se află trupul neînsuflețit al unui bărbat Bărbatul a fost declarat decedat de către un echipaj medical ajuns la fața locului. 

Pe trupul neînsuflețit al bărbatului nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili identitatea persoanei, dar și cauzele și împrejurările care au dus la producerea decesului.

Citeste si: Noi vești din dosarul Caracal. Medicii legiști, care au examinat fragmentele osoase din curte lui Gheorghe Dincă, sunt audiați astăzi

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si