Doi gemeni au sfârșit într-un mod tragic, în Dolj. Cei doi minori, aflați în grija bunicilor, au murit intoxicați cu monoxid de carbon, noaptea trecută.

Bunica acestora se află internată la spital, în stare gravă.

Informațiile sunt oferite de Teodora Argint, corespondent Știrile Kanal D.

Sfârșit tragic pentru doi gemeni

Incidentul tragic a avut loc noaptea trecută, în comuna Desa, din județul Dolj.

Potrivit primelor informații, doi minori, în vârstă de 9 ani, au fost găsiți fără suflare, iar bunica acestora în stare de inconștiență, se află în stare gravă.

Alerta a fost dată de bunicul celor doi minori, în această dimineață, în jurul orei 06:45. Bărbatul a mers să își trezească nepoții pentru a merge la școală. Din păcate, bărbatul a constat că atât minorii, cât și soția sa, care dormea împreună cu ei, se află în stare de inconștiență.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul a sunat imediat la 112.

Din neferice, autoritățile ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru cei doi gemeni. Minorii și-au pierdut viața, intoxicați cu monoxid de carbon, emanat de soba din încăpere.

Citește și: O clădire din centrul Capitalei a ars din temelii. Pompieri s-au luptat ore în șir pentru a stinge flăcările

Bunica nepoților, în vârstă de 51 de ani, a fost transportată de urgență la spital.

Femeia se află în stare gravă.

"La data de 11 martie a.c., ora 06.44, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din comuna Desa, trei persoane, doi minori și un adult, se află în stare de inconștiență.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au identificat o femeie, de 51 de ani, din comuna Desa și doi minori de 9 ani, gemeni.

De asemenea, la fața locului au sosit și echipajele de prim-ajutor, care au constatat decesul celor doi minori, femeia de 51 de ani fiind transportată la o unitate medicală.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si