Close sidebar
Close sidebar

Sfârșit tragic pentru doi soţi şi fiul lor. Au murit arși de vii în propria casă

Luni seară, un incendiu de proporții a izbucnit într-o gospodărie din comuna Gologanu din județul Vrancea. Casa a fost cuprinsă de flăcări în totalitate. În timpul intervenţiei de lichidare a incendiului, pompierii au găsit trei cadavre carbonizate. Doi soți și fiul lor au pierit în casa cuprinsă de flăcări.

Alexandra Costea,

Sfârșit tragic pentru doi soţi şi fiul lor. Au murit arși de vii în propria casă

[Sursa foto: news.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Luni seara, pompierii din județul Vrancea au intervenit pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins în totalitate o casă din comuna Gologanu.

În momentul în care echipajele de pompieri au sosit la fața locului, incendiul se manifesta generalizat, la nivelul întregii locuinţe, pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Un taxi a explodat în Liverpool. Polițiștii englezi iau în considerare un atac terorist

O familie a pierit în incendiu

În timp ce încercau să lichideze focul, pompierii au descoperit în interiorul locuinţei trei victime decedate, trupurile lor fiind carbonizate. 

Se pare că este vorba despre o femeie care era imobilizată la pat, despre soţul ei şi despre fiul celor doi, care ar fi intrat în flăcări să si salveze mama, însă ar fi fost şi el surprins de flăcările mari. 

Citeste si: O ambulanță a luat foc în mers. Un pompier care mergea spre casă a văzut fumul și a intervenit

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI