După cercetări amănuțite, în prezent oamenii legii din Germania au ajuns la concluzia că bărbatul în vârstă de 32 de ani, care a fost arestat la scurt timp după ce a cpmis crima terifiantă care a avut loc în data de 18 octombrie 2021, este de fapt un criminal în serie şi că ar de-a lungul timpului ar fi atacat în acest fel mai multe femei.

Luciana a fost găsită moartă a doua zi după incident

Luciana, românca în vârstă de 41 ani, care era angajată ca ajutor de bucătar într-un restaurant din Mannheim, Germania, se afla acasă şi vorbea la telefon cu o prietenă, când cineva a sunat la uşă. Conversaţia telefonică dintre cele două s-a încheiat brusc. Din păcate, la fel de brusc s-a sfârșit şi viaţa românecei. Luciana era mama unei fetiţe în vârstă de 12 ani.

Citeste si: Profesor cercetat penal pentru hărţuire, după ce a trimis unei eleve mai multe mesaje cu tentă sexuală

Femeia a fost găsită a doua zi dimineaţa. Victima a fost violată de agresor şi mai apoi sugrumată. Amprentele găsite la locul crimei i-au ajutat pe anchetatori să-l identifice pe atacator, iar ulterior să-l și aresteze pe criminal. Tânărul se ascundea de poliție în casa unei cunoştinţe din Duisburg şi care trăia mai mult pe străzi, la mai bine de o lună de la faptă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În prezent, anchetatorii germani au ajuns la concluzia că individul care suferea de probleme psihice s-ar face vinovat de mai multe fapte. Conform unor surse din anchetă, în aceeaşi seară când i-a pus capat zilelor Lucianei, criminalul a urmărit o femeie necunoscută de la Gara Centrală Heidelberg până la apartamentul ei din oraș. Acolo se presupune că i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri și a trântit-o la pământ.

Abia când un vecin a auzit strigătele de ajutor, bărbatul i-a dat drumul victimei, nu înainte de a-i fura rucsacul.

Citeste si: Soția președintelui Zelenski, mesaj emoționant după o lună de război. "Am îmbătrânit cu 10 ani", spune Olena Zelenska

Două zile mai târziu, peîn data de 20 octombrie, agresorul a atacat o altă femeie în zona pieței Dionysiusplatz și a încercat inițial să-i smulgă geanta de pe umăr. Deoarece victima nu a cedat, se spune că acuzatul a lovit-o de mai multe ori în față cu pumnii.

Citeste si: Klaus Iohannis, mesaj pentru români de la summit-ul NATO. "Pot să spun cu mâna pe inimă că România nu este în pericol"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si