Close sidebar
Close sidebar

Sfârșit tragic pentru Luciana, o româncă stabilită în Germania. Un criminal în serie a abuzat-o și ucis-o fără milă

Durere fără margini în familia unei românce stabilită în Germania. Luciana avea doar 41 de ani și a lăsat o fetiță în vârstă de 12 ani. Femeia a fost abuzată sexual şi mai apoi ucisă în propriul apartament de pe strada Gaußstraße de un criminal în serie.

Alexandra Costea,

Sfârșit tragic pentru Luciana, o româncă stabilită în Germania. Un criminal în serie a abuzat-o și ucis-o fără milă

[Sursa foto: Build/René Priebe/Janine Wollbrett]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După cercetări amănuțite, în prezent oamenii legii din Germania au ajuns la concluzia că bărbatul în vârstă de 32 de ani, care a fost arestat la scurt timp după ce a cpmis crima terifiantă care a avut loc în data de 18 octombrie 2021, este de fapt un criminal în serie şi că ar de-a lungul timpului ar fi atacat în acest fel mai multe femei.

Luciana a fost găsită moartă a doua zi după incident

Luciana, românca în vârstă de 41 ani, care era angajată ca ajutor de bucătar într-un restaurant din Mannheim, Germania, se afla acasă şi vorbea la telefon cu o prietenă, când cineva a sunat la uşă. Conversaţia telefonică dintre cele două s-a încheiat brusc. Din păcate, la fel de brusc s-a sfârșit şi viaţa românecei.

Luciana era mama unei fetiţe în vârstă de 12 ani.

Citeste si: Profesor cercetat penal pentru hărţuire, după ce a trimis unei eleve mai multe mesaje cu tentă sexuală

Femeia a fost găsită a doua zi dimineaţa. Victima a fost violată de agresor şi mai apoi sugrumată. Amprentele găsite la locul crimei i-au ajutat pe anchetatori să-l identifice pe atacator, iar ulterior să-l și aresteze pe criminal.

Tânărul se ascundea de poliție în casa unei cunoştinţe din Duisburg şi care trăia mai mult pe străzi, la mai bine de o lună de la faptă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În prezent, anchetatorii germani au ajuns la concluzia că individul care suferea de probleme psihice s-ar face vinovat de mai multe fapte. Conform unor surse din anchetă, în aceeaşi seară când i-a pus capat zilelor Lucianei, criminalul a urmărit o femeie necunoscută de la Gara Centrală Heidelberg până la apartamentul ei din oraș.

Acolo se presupune că i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri și a trântit-o la pământ. Abia când un vecin a auzit strigătele de ajutor, bărbatul i-a dat drumul victimei, nu înainte de a-i fura rucsacul.

Citeste si: Soția președintelui Zelenski, mesaj emoționant după o lună de război. "Am îmbătrânit cu 10 ani", spune Olena Zelenska

Două zile mai târziu, peîn data de 20 octombrie, agresorul a atacat o altă femeie în zona pieței Dionysiusplatz și a încercat inițial să-i smulgă geanta de pe umăr. Deoarece victima nu a cedat, se spune că acuzatul a lovit-o de mai multe ori în față cu pumnii.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Klaus Iohannis, mesaj pentru români de la summit-ul NATO. "Pot să spun cu mâna pe inimă că România nu este în pericol"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI