Close sidebar
Close sidebar

Sfarsit tragic pentru o batrana din Arad. Si-a pus capat zilelor in apropierea locului unde a pierit si fostul ei sot

O batrana, in varsta de 78 din Arad, si-a pus capat zilelor, aruncandu-se de la etajul trei al blocului in care locuia.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia amenintase in urma cu cateva zile ca isi va lua viata, insa nimeni nu a luat-o in seama. Vecinii i-au descoperit trupul fara viata si au apelat serviciile de urgenta.

Acelasi sfarsit tragic si pentru sot

Povestea batranei este cutremuratoare. In urma cu cativa ani, fostul ei sot a avut parte de aceeasi soarta. Barbatul s-a aruncat de la etajul unui bloc din apropierea locului tragediei de joi.

Macabru este ca locul in care aceasta a cazut, era completat si de un mesaj graffiti pe peretele blocului: „Nu este frumos ce ai facut”.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Scandalurile cu familia au impins-o la gestul extreme

Femeia a amenintat de mai multe ori ca isi va lua viata, insa nimeni nu a bagat-o in seama. Ba mai mult, victima nu a avut o batranete prea usoara. Ignorata de cei dragi, se certa mai mereu cu copiii.

„Eu am vorbit cu dumneaei alaltaieri si a spus ca se arunca, dar nu am crezut ca va si trece la fapte”, a declarat unul dintre vecinii femeii.

Totusi, oamenii stiau despre ea ca este depresiva si mai spun ca motivul depresiei se trage de la neintelegerile din familie, dar si din cauza singuratatii, potrivit Aradon.ro.

Din nefericire, echipajul medical din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Arad, sosit la locul incidentului nu a mai putut face nimic, desi a incercat manevre de resuscitare zeci de minute. Intr-un final a fost declarat decesul victimei, mai adauga sursa citata.

Sursa foto: Arad Online

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI