O femeie din Argeș ar fi fost ucisă de soț, cu mai multe lovituri cu un ciocan pentru șnițele, potrivit informațiilor transmise de observaotrnews.ro.

Femeia a avut parte de un sfârșit tragic.

Femeie ucisă de soț, cu un ciocan pentru șnițele

O femeie din Argeș, în vârstă de 39 de ani, și-ar fi găsit sfârșitul în mâinile soțului. Bărbatul ar fi luat un ciocan pentru bătut șnițele și ar fi lovit-o pe soția sa, până la moarte.

Conform sursei citate anterior, incidentul ar fi avut loc în urmă cu câteva zile. După un șir de lovituri, victima ar fi căzut la pământ, inconștientă. Speriat, bărbatul ar fi mers la mama sa, căreia i-ar fi cerut ajutorul.

Mama bărbatului ar fi alertat de urgență autoritățile.

Femeia, cu răni multiple, ar fi fost transportată la un spital din Pitești. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Victima s-ar fi stins din viață pe patul spitalului, la patru zile de la tragedie, potrivit observatornews.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Sferturile de finală din Champions League, sub amenințare teroristă. Anunțul înfricoșător făcut de ISIS: "Ucideți-i pe toți!"

femeie la spital

Femeia agresată de soț ar fi murit pe patul spitalului

[Sursa foto: istockphotos]

Se pare că bărbatul ar fi fost reținut preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. A fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de crimă. Acesta ar fi mărturisit autorităților că nu își amintește ce s-a întâmplat.

Conform sursei anterioare, bărbatul ar mai fi avut antecedente penale în trecut. Acesta ar fi stat în Penitenciarul Jilava pentru furt și tâlhărie. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și: Ștefan Dragomir, rămas fără copil, după accidentul din 2 Mai, reacționează în urma declarațiilor tatălui lui Vlad Pascu: ,,Ar fi mușamalizat tot''

politist masina de politie

Bărbatul a fost reținut de autorități

[Sursa foto: istockphotos]

Femeie înjunghiată de soț, în propria curte

O femeie din localitatea Moșnița Veche, de pe lângă Timișoara, a fost înjunghiată, de mai multe ori, în zona gâtului, de către propriul soț. Potrivit informațiilor publicate de presa locală, între cei doi partener ar fi izbucnit o ceartă, care a degenerat. După ce și-ar fi înjunghiat partenera, bărbatul ar fi incendiat o anexă a gospodăriei și s-ar fi aruncat în flăcări.

La data de 8 Aprilie 2024, în jurul orei 11:38, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Aurel Cosma din Moșnița Veche, a avut loc o altercație între un bărbat și o femeie, femeia prezentând o plagă la nivelul gâtului. Aceasta

a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii aflați la fata locului efectuează verificări în vederea stabilirii identității cadavrului și stabilirea întregii situații de fapt, se arată în comunicatul transmis de IPJ Timiș. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si