Sătulă de bătăile pe care le primea aproape la ordinea zilei, iubita bărbatului a decis că cel mai bine ar fi să meargă pe propriul drum şi a ales să îl părăsească pe individ. 

În momentul în care a văzut că nu o poate face nimic ca să-i schimbe decizia, bărbatul în vârstă de 40 de ani parcă şi-a pierdut minţile. Acesta a suspectat că hotărârea ar fi fost influenţată de mama fostei iubite, aşa că a decis să se răzbune.

Orbit de furie și gelozie, individul a intrat în casă peste femeia în vârstă de 63 de ani și a lovit-o mortal cu un cuțit.

Citeste si: Bărbatul incendiat pe un câmp din Buzău ar fi fost ucis chiar de prietenul său

,, Nu s-a mai putut face nimic, s-a constat decesul. Era plină de sânge. Plăgile au fost mari şi profunde" a declarata Mihaela Ţârlea- CPU Găeşti.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În momentul în care a recurs la gestul macabru de a-și înjunghia fosta soacră, în casa victimei se afla şi concubinul acesteia. Bărbatul a încercat să-l oprească pe atacator, dar la rândul lui, a sfârşit prin a fi înjunghiat şi lăsat într-o baltă de sânge. 

Citeste si: Un bucureştean creşte şobolani în apartamentul său din Dorobanţi: "Omul nu este sănătos la cap!"

Medicii ajunși la fața locului au reuşit să-l ţină în viaţă pe bărbat şi să-l transporte la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Din păcate, bărbatul se află în stare critică.

Atacatorul ar avea probleme cu alcoolul

Criminalul, în vârstă de 40 de ani, se pare că ar avea probleme cu alcoolul. Cea de-a doua fiică a femeii ucise mărturisește că certurile erau la ordinea zilei în relația celor doi.

Citeste si: Un român și-a făcut o plantație de cannabis acasă. Cum l-a descoperit Poliția

,, El a mai avut un atac asupra lu' mama. Prima dată când s-a certat cu sora mea tot aşa, era foarte agresiv, i-a rupt părul lu sora mea din cap, lu maica mea i-a spart o dată capul cu o sticlă. Era foarte agrsiv și sora mea a renunțat să se mai împace cu el", a declarat fiica victimei.

,, Tot beat a dat cu cuţitul.  Era mort de beat, abia urca pe scări",  a declarat cuscra femeii ucise.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum se simte femeia atacată de câini într-o zonă din București?! A fost operată de o echipă de medici

Individula fost reținut pentru 24 de ore şi urmează să fie audiat astăzi. Bărbatul în vârstă de 40 de ani riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor, pentru omor calificat.

Citeste si: Crimă misterioasă la Cluj. O femeie, mai tânără cu 40 de ani decât soţul ei, este suspectată că l-ar fi ucis cu sânge rece


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si