Evenimentul nefericit a avut loc vineri când fata prezenta o durere de cap ascuţită şi bruscă. „Am o durere puternică de cap”, au fost ultimele cuvinte pe care fata a reușit să le spună colegilor de clasă, înainte de ora de educație fizică. Copila s-a prăbuşit în clasă şi a leşinat.

Un echipaj medical a ajuns de urgență la faţa locului, iar eleva a fost transportată cu elicopterul la Spitalul de pediatrie Meyer din Florenţa.

Copila a petrecut trei zile la Terapie Intensivă, iar luni, în jurul orei 20:00, seara, s-a stins din viaţă, cel mai probabil din cauza unei hemoragii cerebrale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Caz cutremurător în județul Argeș. Un profesor este cercetat pentru purtare abuzivă după o discuție cu o elevă: ,,Îi scot toţi dinţii din gură"

S-a stins din viață la trei zile, după ce a leșinat la școală

Copila, de origine chineză, era înscrisă în clasa a VIII-a la o şcoală din Prato. Panica a pornit, vineri dimineaţa, în jurul orei 9:00, când fata le-a mărturisit colegilor, în timp ce aştepta să înceapă ora de educație fizică: „Am un durere puternică de cap”,

după care a căzut la pământ.

Profesorul de sport a încercat să-i efectueze manevrele de resuscitare fetei, aflându-se în tot acest timp în legătură telefonică cu centrul de prim ajutor în așteptarea echipajului medical. Medicul de urgenţă, care a acționat la câteva minute după telefonul cadrului didactic, și-ar fi dat seama imediat de starea gravă în care se afla minora de 12 ani. Acesta a solicitat intervenţia elicopterului, care a aterizat într-o parcare din apropierea școlii pentru a transporta fata la spitalul din Florenţa.

Specialiștii nu au operat-o pe minoră deoarece starea ei era extrem de delicată și pierduse foarte mult sânge.

Citeste si: Valeriu Gheorghiță despre Covid-19: "Impactul este semnificativ mai mic la copii decât la adulți, dar nu este zero"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si