Conform jurnaliștilor de la francetvinfo.fr, oamenii legii au identificat pe strada orășelului francez, în jurul orei 4:00 dimineața, un bărbat, de naționalitate franceză, în vârstă de 23 de ani, care avea mai multe răni la nivelul mâinilor. Tânărul s-a autodenunțat că a înjunghiat o femeie, motiv pentru care a fost reținut imediat de polițiști.

Citește și: Incredibil ce a făcut o femeie care nu a vrut să-și lase iubitul la meci! A sunat la poliție și a inventat o amenințare cu bomba

Mai mult, individul le-a oferit mai apoi oamenilor legii și o adresă, acolo unde a comis fapta. Cu ajutorul acestei informații, polițiștii  s-au deplasat de urgență la locul respectiv. Acolo, într-unul dintre apartamente, autoritățile franceze au găsit o femeie care sângera abundent pe podea.

În primă fază, echipajul de ambulanță care a ajuns la fața locului au reușit să o resusciteze, doară, din nefericire, românca în vârstă de 26 de ani s-a stins din viață la scurt timp din cauza numeroaselor răni de cuțit.

Bărbatul și-ar fi pierdut cumpătul după câteva comentarii făcute de româncă

Conform sursei citate, tânăra a suferit peste 30 de răni efectuate prin înjunghiere, mai ales la artera carotidă. Oamenii legii au găsit în apartamentul unde a avut loc oroarea trei cuțite de bucătărie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Francezul în vârstă de 23 de ani, care a fost arestat, le-a explicat ulterior polițiștilor că o cunoștea pe victimă deoarece în mai multe rânduri s-a folosit de serviciile oferite de ea. Potrivit declarațiilor inculpatului, românca lucra ca escortă.

Citește și: Un copil de 5 ani a ucis o pensionară în timp ce învăța să meargă cu bicicleta. Cum s-a produs nenorocirea

Individul a recunoscut că, în noaptea de miercuri, 19 aprilie, spre joi, 20 aprilie, românca în vârstă de 26 de ani a făcut unele comentarii la adresa lui care l-au rănit sentimental, motiv pentru care și-a pierdut cumpătul și i-a aplicat femeii mai bine de 30 de lovituri de cuțit.

De asemenea, conform jurnaliștilor de la ouest-france.fr, Poliția Tehnică și Științifică a prelevat probe de la fața locului. A fost deschisă o anchetă sub acuzația de omucidere, care este coordonată de Securitatea departamentală Sarthe. Apartamentul victimei a fost sigilat. Reședința fusese închiriată prin intermediul platformei Airbnb.

Citește și: VIDEO- Incredibil! Pragul dezincriminării abuzului în serviciu a fost eliminat după o dispută în Parlament


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si