O femeie a recurs la un gest de-a dreptul terifiant. Aceasta ar fi gătit un desert pentru iubitul său, în care ar fi pus otravă. Din păcate, bărbatul a murit, iar surse din anchetă susțin ipoteza otrăvirii, potrivit informațiilor transmise de mirror.co.uk. Este ireal ce a făcut femeia după moartea iubitului său!

I-a gătit iubitului un desert cu otravă

Cazul șocant a avut loc în Rio de Janeiro, în Brazilia.

Luiz Ormod a fost găsit în stare de descompunere, la câteva zile de la moartea sa, în propriul apartament, cu o farfurie lângă el.

În urma cercetărilor, anchetatorii au ajuns la ipoteza unei crime prin otrăvire. Bărbatul a fost surprins pentru ultima dată în viață, în liftul blocului unde locuia, având în mână o farfurie cu budincă, în care s-ar fi aflat substanța otrăvitoare. 

Citește și: "Simt că suntem mai aproape ca niciodată". O femeie și-a obligat mama și fratele să mănânce din cenușa bunicii lor. Totul a început, de fapt, ca o farsă

A murit după ce a mâncat un desert gătit de iubita sa, în care se afla otravă

[Sursa foto: istockphotos]

Lângă Luiz Ormod se afla iubita sa, cea care i-ar fi gătit desertu l. După ce a coborât din lift și a intrat în casă, Luiz nu a mai fost văzut de nimeni.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La câteva zile de la dispariția sa, vecinii acestuia au alertat autoritățile cu privire la un miros neplăcut care venea din apartamentul său.

Polițiștii au descoperit cadavrul bărbatului pe podea, cu câteva ventilatoare care se îndreptau spre o fereastră deschisă din apropiere. 

În urma necropsiei s-a descoperit că Luiz Ormond avea în tractul digestiv urme dintr-un medicament care conține morfină. Medicamentul ar fi fost cumpărat de la o farmacie, de către iubita sa. Se pare că medicamentul ar fi fost pus de aceasta în desertul pe care i l-a gătit.

Portarul blocului unde locuia Luiz Ormond a declarat că iubita acestuia părea a se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

Citește și: S-au schimbat regulile privind eliberarea pașaportului simplu temporar! Legea a fost aprobată de Klaus Iohannis

A murit după ce a mâncat un desert gătit de iubita sa, în care se afla otravă

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Părea a fi sub influența unor medicamente sau droguri”, a declarat portarul blocului, potrivit sursei citate anterior.

Polițiștii au ajuns la o concluzie șocantă. Se pare că după ce și-ar fi ucis iubitul, femeia ar fi stat câteva zile în apartamentul acestuia, desfășurându-și activitățile în mod normal.

„Ea ar fi stat în apartamentul victimei, cu cadavrul, în jur de trei-patru zile. Acolo ar fi dormit lângă cadavru, s-ar fi hrănit, ba chiar ar fi coborât la sală, s-ar fi antrenat, s-ar fi întors în apartamentul unde se afla cadavrul”, a transmis un polițist potrivit aceleiași surse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si