Un bărbat din Bistrița-Năsăud a murit în timp ce se afla la muncă. Acesta ar fi căzut în gol, aproximativ 15 metri, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Un bărbat a murit după ce a căzut în gol 15 metri

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a pierit într-un mod tragic. Se pare că acesta a căzut în gol, de la aproximativ 15 metri.

Potrivit primelor informații, se pare că bărbatul s-ar fi aflat în timpul programului de muncă la momentul tragediei. Acesta ar fi realizat lucrări într-un bloc în construcție, la etajul al VII-lea.

om pe santier

Foto simbol- om care muncește pe șantier

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

Din primele verificări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat de 40 de ani din Bistriţa, în timp ce efectua lucrări la etajul VII al unui bloc în construcţie, ar fi căzut de la înălţime. În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a fi stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul. Totodată, va fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliție Bistrița Năsăud, potrivit sursei citate anterior.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: Care este, de fapt, cauza morții adolescentei din Brașov? Sara ar fi băut cu prietenii, apoi s-a aruncat în gol de la etajul opt

bloc construcții

Foto simbol- bloc în construcții

[Sursa foto: istockphotos]

O tânără a căzut în gol, de la etajul opt, în Brașov

O tragedie a avut loc sâmbătă noapte, la Brașov. În timp ce se afla la o petrecere, o adolescentă în vârstă de 15 ani, a căzut de la etajul opt al unui bloc. 

Prietenii și ar fi mărturisit că adolescenta ar fi consumat alcool la petrecere și văzând că ar fi agitată, ar fi dus-o într-o cameră, pentru a se liniști. Când ar fi mers să vadă cum se mai simte, au văzut geamul deschis și camera goală.

Citește și: La un pas de tragedie, în Cluj! Călătorii unui tren accelerat au trăit momente de panică, după ce o mașină de pompieri a trecut razant prin fața acestuia. Ce se întâmplă acum cu șoferul autospecialei?

Aceștia ar fi alertat imediat autoritățile. Din păcate, echipajele medicale ajunse la fața locului au declarat decesul tinerei, potrivit Antena3.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si