Șanțul era neacoperit și nesemnalizat de săptămâni întregi din cauza muncitorilor care lucrau la reabilitarea străzii. 

Bărbatul a fost externat, dar a murit la scurt timp după

Cei care au sunat la 112 au fost angajații unei firme de curierat care au descoperit trupul neînsuflețit al bărbatului. Potrivit spuselor vecinilor, bătrânul era extrem de bolnav și ultima oară când acesta a fost văzut a fost chiar înainte să fie internat în spital.

Citește și: Un român a fost arestat în Franța după ce a înjunghiat mortal un bătrân de 70 de ani. Bărbatul avea interdicție de a intra pe teritoriul francez

Potrivit unor informații, cadrele medicale l-au ajutat pe bărbat cu bani pentru a-și plăti taxiul până acasă. O variantă ar fi că taxiul l-a lăsat pe bărbat la capătul străzii, iar acesta a mers pe jos până aproape de casă, unde a căzut în șanț.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia. 

Un bărbat se află în stare gravă, după ce a fost lovit de tren

Un accident grav a avut loc în apropiere de gara din Cluj-Napoca. Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost lovit de tren.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un bărbat de 46 de ani care a traversat printr-o zonă nepermisă a ajuns să fie lovit de tren. Incidentul a avut loc în Cluj-Napoca.

Locul nu era luminat suficient. Mecanicul de locomotivă a sunat la 112 imediat după impact.

Citește și: Medicul Virgil Musta, trimis în judecată pentru abuz în serviciu

Victima abia respira în momentul intervenției, iar  echipajele medicale  l-au intubat pe bărbat.

ISU Cluj a raportat cazul la ora 19.50, fara a oferi alte informații. Se știe ca este vorba despre un bărbat, dar nu este cunoscuta starea acestuia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si