Cum s-a produs tragicul eveniment

Accidentul s-a petrecut în timp ce bărbatul, care era şoferul basculantei, începuse descărcarea pământului.

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază, pe strada Laminorului din municipiul Târgovişte.

Citeste si: Două asistente din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au fost sancționate pentru malpraxis

Bărbatul care transporta pământ cu o autobasculantă începuse descărcarea încărcăturii, iar în timpul acestei operaţiuni autocamionul s-a înclinat spre stânga, moment în care bărbatul a fost aruncat din cabină şi strivit sub vehicul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

El a fost scos de către echipajele de pompieri şi predat unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa. Medicii i-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Două minore au fost spulberate de un șofer pe o trecere de pietoni din Galați 

Două adolescente cu vârstele de 15 și 16 ani au fost spulberate de un șofer chiar pe trecerea de pietoni, pe o stradă din municipiul Tecuci, județul Galați.

Accidentul tragic a avut loc în timp ce fetele traversau regulamentar strada, pe trecerea de pietoni de pe o stradă din orașul  Tecuci

Citeste si: Cum a ajuns Serghei Lavrov să fie Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se poate observa că, în spatele lor, se mai afla o doamnă care a reușit să se ferească în ultimul moment de autoturism, la volanul căruia de afla un tânăr în vârstă de 26 de ani. 

Una dintre adolescente a fost trântită la pământ, însă cealaltă a fost luată pe capotă și propulsată câțiva metri în aer. 

Mai multe echipaje de intervenție s-au deplasat de urgență la fața locului. Medicii de pe ambulanță le-au acordat celor două victime îngrijiri medicale la locul incidentului, după care au decis să le transporte la Spitalul Anton Cincu din Galați pentru efectuarea mai multor investigații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si