Close sidebar
Close sidebar

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Dâmboviţa: Un camion încărcat cu pământ s-a răsturnat peste el

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din judeţul Dâmboviţa, a murit, miercuri după-amiază, după ce un camion încărcat cu pământ s-a răsturnat peste el.

Laura Macovei,

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Dâmboviţa: Un camion încărcat cu pământ s-a răsturnat peste el


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cum s-a produs tragicul eveniment

Accidentul s-a petrecut în timp ce bărbatul, care era şoferul basculantei, începuse descărcarea pământului.

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază, pe strada Laminorului din municipiul Târgovişte.

Citeste si: Două asistente din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au fost sancționate pentru malpraxis

Bărbatul care transporta pământ cu o autobasculantă începuse descărcarea încărcăturii, iar în timpul acestei operaţiuni autocamionul s-a înclinat spre stânga, moment în care bărbatul a fost aruncat din cabină şi strivit sub vehicul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

El a fost scos de către echipajele de pompieri şi predat unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa. Medicii i-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Două minore au fost spulberate de un șofer pe o trecere de pietoni din Galați 

Două adolescente cu vârstele de 15 și 16 ani au fost spulberate de un șofer chiar pe trecerea de pietoni, pe o stradă din municipiul Tecuci, județul Galați.

Accidentul tragic a avut loc în timp ce fetele traversau regulamentar strada, pe trecerea de pietoni de pe o stradă din orașul  Tecuci

Citeste si: Cum a ajuns Serghei Lavrov să fie Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se poate observa că, în spatele lor, se mai afla o doamnă care a reușit să se ferească în ultimul moment de autoturism, la volanul căruia de afla un tânăr în vârstă de 26 de ani. 

Una dintre adolescente a fost trântită la pământ, însă cealaltă a fost luată pe capotă și propulsată câțiva metri în aer. 

Mai multe echipaje de intervenție s-au deplasat de urgență la fața locului. Medicii de pe ambulanță le-au acordat celor două victime îngrijiri medicale la locul incidentului, după care au decis să le transporte la Spitalul Anton Cincu din Galați pentru efectuarea mai multor investigații.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI