Bărbatul era angajat al unei societăți de exploatare a materialului lemnos. Acesta a tăiat un brad împreună cu mai mulți muncitori, iar în cădere, vârful acestuia l-a lovit puternic, potrivit  Monitorul de Suceava.

Bărbatul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire

Echipajul medical a ajuns imediat la fața locului, însă după efectuarea manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a putut fi salvat.

Citeste si: Un bărbat și o femeie din Ungaria au murit pe o stradă din Mureș

Polițiștii au deschis dosar penal. De asemenea, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă, deoarece accidentul a avut loc în timpul orelor de serviciu. O anchetă va urma să stabilească dacă măsurile de protecție a muncii au fost respectate sau nu. 

Un bărbat din Constanța a murit după a fost prins în presa tractorului

Un bărbat de 34 de ani, din județul Constanța, a murit pe câmp după ce a fost prins în presa tractorului. Incidentul s-a petrecut între localitățile constănțene Mireasa și Pantelimon din județ, potrivit realitateadeconstanta.net.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Accident cu patru victime provocat de un șofer drogat în Galați

Potrivit primelor informații, la fața locului s-au deplasat două echipaje de descarcerare de la Detașamentul Medgidia și Detașamentul Fripis, o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul Hârșova, un echipaj SAJ,și un SMURD.

În ciuda tuturor eforturilor, bărbatul de 34 ani a fost declarat decedat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si