Un barbat de 25 de ani din comuna vranceana Gugesti a fost ucis cu sange rece de catre un consatean, un baiat de 19 ani, acesta din urma folosind un topor pentru a-i lua viata victimei.

Autorul crimei locuiete la marginea satului, alaturi de partenera sa. Victima ar fi mers la verisoara sa, concubine suspectului, cand a fost ucis cu sange rece. Barbatul a strigat, a ciocanit la usa si apoi a intrat in imobil, fara sa stie ca va fi lovit cu toporul, scrie Monitorul de Vrancea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit anchetatorilor, suspectul a declarat ca ar fi dormit la momentul respectiv, iar atunci cand si-a dat seama ca cineva a intrat in casa, el a motivat ca s-a speriat, drept pentru care a pus mana pe topor si l-a lovit pe barbatul care a intrat in casa, potrivit sursei citate.

“La data de 14.01.2018, in jurul orei 18.00, am fost sesizati cu privire la faptul ca un tanar de 19 ani, din localitatea Oreavu, comuna Gugesti, ar fi lovit cu un topor o persoana de sex masculin, care in urma loviturilor primite a decedat. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de omor. Principalul suspect va fi condus la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea in vederea audierii si luarii masurilor legale ce se impun”, ne-a precizat ieri seara procurorul Marinela Arginteanu.

Ambulanta a ajuns imediat la locul tragediei, insa medicii au putut doar sa constate decesul. In cauza s-a deschis dosar penal. Procurorii efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de omor, potrivit Adevarul.

Foto: Monitorul de Vrancea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si