Un minor în vârstă de șapte ani a sfârșit într-un mod tragic. Văzând un camion, acesta s-ar fi agățat de benă. În momentul în care șoferul a efectuat manevra de a da cu spatele, copilul a căzut și a sfârșit sub roata camionului, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

La vârsta de șapte ani, un copil a pierit sub roțile unui camion

Tragedia a avut loc în localitatea Iacobeni, din județul Sibiu.

Conform sursei citate anterior, copilul s-ar fi agățat de bena unui camion, după ce șoferul ar fi descărcat. 

În momentul în care șoferul camionului a dat cu spatele, minorul s-a dezechilibrat și a căzut sub roata camionului.

Citește și: Două fetițe din Botoșani, lovite în plin pe trecerea de pietoni de un șofer băut! Copilele de 5, respectiv 11 ani, au fost aruncate pe șosea

smurd

Sfârșit tragic pentru un copil de 7 ani din Sibiu! 

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La fața locului a fost dispus imediat un elicopter SMURD.

În ciuda eforturilor medicilor, aceștia au fost nevoiți să constate decesul minorului.

Conform sursei citate anterior, autoritățile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Se fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Citește și: Titi Aur, reacție tranșantă după declarația tânărului de la Timișoara care spunea „nu aveam viteză, 115-120 km/h maxim”. Pilotul de raliu dă vina și pe părinți: „Arăt cu degetul şi am dreptate”

masina de politie

Sfârșit tragic pentru un copil de 7 ani din Sibiu! 

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

"Un băiețel în vârstă de 7 ani s-a agățat de bena unei autoutilitare după ce șoferul a descărcat, iar când acesta a manevrat auto cu spatele, copilul s-a dezechilibrat și a căzut, fiind prins sub una dintre roți. Copilul a rămas blocat sub maşină, inconştient. S-au efectuat manevre de descarcerare, iar echipajele medicale au început de urgenţă manevrele de resuscitare, copilul fiind în stop cardio-respirator. La faţa locului a fost solicitat elicopterul SMURD Tg. Mureş",  se arată în comunicatul transmis de autorități.

Copil de 11 ani, ucis de un buldoexcavator

În urmă cu câteva zile, un copil de 11 ani a fost lovit mortal de un buldoexcavator în comuna Orbeasca, din județul Teleorman. Șoferul conducea spre cimitir, unde ar fi trebuit să sape o groapă. În timp ce conducea, bărbatul l-ar fi lovit pe minor cu cupa buldoexcavatorului.

"Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și efectuează cercetări, în cazul unui accident rutier produs astăzi, în comuna Orbeasca, în jurul orei 10:40. Din cauze și în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în timp ce un bărbat de 36 de ani, din localitate, conducea un buldoexcavator pe strada Valea Râului, ar fi lovit, cu cupa vehiculului, un pieton, minor în vârstă de 11 ani. În urma impactului a rezultat decesul minorului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că nu se afla sub influența alcoolului la momentul accidentului. Cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului rutier", se arată în comunicatul transmis de reprezentanţii IPJ Teleorman.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si