Un copilaș de doi ani ar fi pierit în condiții tragice. Cum a pierit micuțul? Tragedia s-a petrecut în timp ce micuțul se afla cu părinții în vizită la bunici.

Sfârșit crunt pentru un copilaș de doi ani

O tragedie a avut loc în Gâdinți, din județul Neamț, în cursul zilei de duminică, 31 martie. Un copilaș de doi a pierit în curtea bunicilor, în timp ce se afla în vizită la bunici.

Potrivit primelor informații, se pare că micuțul a căzut într-un lighean plin cu apă, din curte, în timp ce persoanele adulte discutau. Bunica l-a observat pe micuț căzut în ligheanul cu apă, dar, din păcate, a fost prea târziu pentru a-l mai salva, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

vas cu apa

Foto simbol- vas cu apă

[Sursa foto: istockphotos]

Femeia a alertat imediat autoritățile care, ajunse la fața locului, au constat spusele femeii. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de echipajul medical, micuțul nu a mai putut fi salvat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Misiune de salvare în cazul unei femei de 66 de ani, care a căzut în râul Dâmbovița, după ce i s-a făcut rău. Aceasta a fost transportată la spital

smurd politie

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva

[Sursa foto: istockphotos]

La data de 31 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție rurală Sagna au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 53 de ani, din Gâdinți, cu privire la faptul că nepotul acesteia, în vârstă de 2 ani, a fost găsit într-un lighean cu apă.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului stabilind faptul că, în timp ce minorul se afla în curtea locuinței, împreună cu mama și bunica sa, în timp ce se juca, într-un moment de neatenție acesta ar fi căzut cu fața într-un lighean cu apă. Atât mama acestuia cât și un echipaj medical sosit la fața locului au aplicat manevre de resuscitare, din nefericire fără efect, fiind declarat decesul minorului. În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, au transmis autoritățile, într-un comunicat.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Autoritățile trag un semnal de alarmă și îi îndeamnă pe adulți să îi supravhegheze pe cei micuți când desfășoară activități afară, pentru a evita pericolele și tragediile.

În special când vine vorba de copii mici, este esențial să fie supravegheați în permanență. Chiar și un moment de neatenție poate duce la consecințe grave. Asigurați-vă că zonele periculoase din curte, un recipient cu apă sau a altor potențiale pericole (substanțe interzise, surse de foc), sunt bine delimitate și securizate pentru a preveni accesul copiilor fără supraveghere.

Curiozitatea copiilor îi poate aduce în situații de risc. Învață-i pe cei mici să evite aceste situații și să se joace în preajma unui adult. Totodată, cunoașterea procedurilor de prim ajutor, poate fi crucială în situații de urgență, se mai arată în comunicatul autorităților, conform antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si