Nizar Aissaoui avea 35 de ani și juca deja la mai multe echipe din prima ligă şi din diviziile inferioare. Acesta a hotărât că viața lui trebuie să se sfârșească, astfel că şi-a dat foc luni în localitatea Haffouz din regiunea Kairouan, în centrul țării.

„A murit ieri seară şi va fi înmormântat azi”, a declarat fratele său Ryad Issaoui, potrivit Agerpres.

Gestul său a fost premeditat

Se pare că doar cu câteva momente înainte de a recurge la acest gest, Nizar Issaoui a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj.

Citește și: El este cățelul care a traversat Marea Bering de unul singur. Nanuq a călătorit 270 de kilometri pe apa înghețată

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nu mai am energie, iar statul poliţienesc trebuie să ştie că pedeapsa va fi executată în această zi ”, a spus el.

Se pare că Nizar nu e singurul care a recurs la un astfel de gest. Mohamed Bouazizi, un vânzător-ambulant, şi-a dat foc în data de 17 decembrie 2010, declanşând revoluţia tunisiană care a pus capăt regimului preşedintelui Zine el Abidine Ben Ali.

Din informațiile transmise de presa tunisiană, se pare că Nizar Aissaoui a protestat față de autorități după ce a fost acuzat de „terorism” atunci când s-a prezentat pentru a depune plângere împotriva unui vânzător de fructe care vindea banane cu zece dinari (3 euro) kilogramul, dublu faţă de preţul fixat de autorităţi.

Nizar Issaoui a murit la spital

Un clip video viral pe reţelele de socializare, îl surprinde pe Nizar Issaoui filmat cu telefonul urlând: „ Pentru o dispută cu o persoană care vindea banane cu 10 dinari, m-au acuzat de terorism.

Terorism pentru o ceartă legată de banane”.

Citește și: Doliu în lumea sportului cu motor! Un pilot s-a stins din viață într-un accident teribil înainte de Raliul Croației

Nizar Aissaoui a fost internat prima dată la un spital din Kairouan, cu arsuri de gradul al treilea, iar apoi fost transferat la un spital de arşi din Tunis, unde a decedat ulterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si