Apropiații o descriu pe tânără ca fiind abuzivă, iar băiatului i-a fost rușine să ceară ajutor autorităților din Anglia.

Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat de propria iubită

Asasina este Kamila Ahmad, în vârstă de 24 de ani, din Mitcham. Aceasta l-a înjunghiat fără milăpe iubitul ei în vârstă de 19 ani, Tai O’Donnell din Croydon, pe 3 martie 2021. 

Citește și: Atac armat într-o școală din Belgrad. Cel puțin 8 morți și mai mulți răniți

Deși a susținut că a fost în legitimă apărare, instanța a condamnat-o la începutul acestei luni la minimum de 23 de ani de închisoare. Autoritățile susțin că tânărul a fost lăsat să sângereze până la moarte pe un fotoliu.

Tânăra avea deja alte 11 condamnări pe numele său

„L-am văzut stresat. Dar am presupus greșit că era doar o relație toxică banală. Nu era nimic neobișnuit la asta. Dar era abuz serios. Fiul meu nu a vrut să moară. Tai nu era un băiat timid. Avea un spirit puternic. Niciodată într-un milion de ani nu m-aș fi gândit că va ajunge într-o situația ca asta. Era un băiat tânăr, popular, nu a vrut să fie văzut ca cineva care era terorizat de o fată.

Îi era rușine”, a spus mama băiatului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un militar l-a împușcat mortal pe ministrul pe care îl păzea

Mama tânărului susține că fiul ei a devenit tot mai izolat și că de multe ori a observat urme de mușcături pe gâtul acestuia.

Tânăra amenința că se sinucide de fiecare dată când băiatul încerca să pună punct relației abuzive.

Citește și: A făcut masacru după ce vecinii l-au rugat să nu mai tragă cu arma în curte, ca să poată adormi copiii

Medicii susțin că dacă ambulanța ar fi fost chemată la timp, tânărul ar fi putut supraviețui. „ Demonstrează cu o claritate înfricoșătoare cât de periculoasă ești. Ai fost indiferentă că a murit și nu ai arătat nici cea mai mică remușcare”, a declarat judecătorul Peter Gower. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si