Nu se știe încă de ce a ajuns fetița sub roțile TIR-ului, astfel că vor fi interogați și părinții, pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii tragediei. 

Fetița a murit pe loc

Tragedia s-a petrecut pe Drumul Județean 643, în comuna Oboga. La volanul autotrenului se afla un bărbat de 47 de ani, din județul Vâlcea.

Citeste si: Un copil de un 1 an și 8 luni a căzut de la etajul al doilea al unui bloc

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din județul Vâlcea, a acroșat o minoră, în vârstă de 3 ani, din comuna Oboga ”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Pentru copilă nu s-a mai putut face nimic, deoarece impactul a fost atât de puternic, încât corpul său fragil nu a putut rezista.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Citeste si: Un șofer a vrut să evite radarul și a intrat în mașina poliției

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 

Două persoane au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR

Un accident grav, soldat cu moartea a două persoane, a avut loc în această dimineață în județul Bihor. Maşina în care se aflau a intrat din plin într-un TIR.

Miercuri dimineață, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut în localitatea Auşeu, județul Bihor, după ce un TIR şi un autoturism s-au ciocnit.

Cele două persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate şi se aflau în stop-cardiorespirator la sosirea echipajelor. 

La faţa locului au ajuns trei echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi cu ambulanţa SMURD a subunităţii, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, elicopterul SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă.  

Pompierii au scos cele două persoane din maşină, iar cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, femeia şi bărbatul din autoturism nu au putut fi salvaţi, astfel că a fost declarat decesul.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si