Moldoveanca în vârstă de 43 de ani era angajată ca îngrijitoare de mama celui care i-a fost călău, Gerardo Cappetta. Italianul în vârstă de 51 de ani se îndrăgostise de Snejana, doar că aceasta nu era interesată de el.

Mai mult, se pare că îngrijitoarea cunoscuse deja pe altcineva, iar în seara în care a fost ucisă, Snejana tocmai se întorsese de la o cină cu bărbatul cu pricina.

Fiul bătrânei de care avea grijă o aștepta, gelos, la poartă. Între cei doi a început o discuție aprinsă.

Citește și: Gestul scandalos al unei mame! A încercat să își dea bebelușul din pântece la schimb pentru un Iphone

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bandata moldoveancă s-a retras după discuție în casă, acolo unde a dat drumul la apă, în cadă, ca să facă o baie. Orbit de furie, Cappetta a urmat-o și a lovit-o. Mai apoi, acesta a prins-o de păr, a imobilizat-o și a ținut-o în genunchi lângă marginea căzii, cu capul în apă. Snejana s-a stins din viață înecată.

Călăul moldovencei era îndrăgostit nebunește de aceasta

Călăul moldovencei nu s-a oprit decât atunci când a văzut că victima sa nu mai dădea semne vitale.

Citește și: Costantin a fost găsit fără suflare la 6 săptămâni de la dispariție. Familia este îngenuncheată de durere

Ulterior, italianul a făcut totul să pară doar un accident. A aranjat scena crimei să pară că femeii i s-a făcut rău în timp ce făcea baie și că aceasta ar fi leșinat. Cappetta a sunat disperat la numărul unic de urgență 112 și a solicitat intervenția unei ambulanțe.

Mai mult, asasinul le-a spus carabinierilor care au ajuns la fața locului că îngrijitoarea mamei sale avea probleme de sănătate.

Conform procurorului Bianca Rinaldi, cea care se ocupă de cazul moldovencei, fapta lui Gerardo Cappetta nu a fost un accident, ci o crimă. Italianul ar fi ucis-o cu sânge rece pe femeia de care se îndrăgostise și riscă acum să-și petreacă restul vieții în închisoare.

Citește și: Caz șocant în Italia! Un român și-a bătut soția pentru că nu s-a dus să-i cumpere bere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si