Este povestea tragică a unei familii din Anglia. La 34 de zile după decesul soțului, Lisa Johnos, și-a pierdut și micuțul în vârstă de doar patru ani. Acesta a murit înecat în cadă.

Mama copilului nu a bănuit nimic

Băiețelul se afla în cadă, în timp ce mama acestuia împacheta cadouri, alături de fratele acestuia. Ea a declarat că a auzit doar un țipăt.

Deși medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva, micuțul a fost doborât de convulsii. Jayden-Jey Silvester a murit după 34 de zile de la decesul tatălui său, Jason. 

Citeste si: Un român a fost dat dispărut după ce și-a anunțat familia că pleacă la muncă peste hotare. Apropriații îl caută de aproximativ șase luni

Ce a declarat mama lui Jayden

„Jayden-Jay a urcat în camera mea şi m-a întrebat dacă poate să facă o baie. Se ţinea de cap, avea dureri", îşi aminteşte mama îndurerată. "Am deschis robinetul şi am pus nişte gel de duş în apă. Cada era pe jumătate plină, l-am aşezat înăuntru cu mâinile mele. M-am asigurat că totul e OK, apoi m-am întors în dormitor şi am continuat să împachetez cadouri”

, a mărturisit Lisa Johnson, mama copilașului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„După 5- 10 minute l-am strigat pe Jayden-Jay, să-l întreb dacă e în regulă, şi mi-a răspuns afirmativ. Mai aveam un singur cadou de pregătit, dar rămăsesem fără hârtie de împachetat. Bunica lui a venit să-mi mai aducă şi atunci am rugat-o să verifice copilul. Am auzit un ţipăt şi m-am năpustit la baie. Îl scotea din cadă şi am început compresiile toracice", a adăugat aceasta.

 La autopsie s-a stabilit că băiețelul a murit din cauza convulsiilor și de înec, iar în cele din urmă de „cauze naturale”.

Citeste si: Caz monstruos în Maramureș! O tânără a fost abuzată timp de 11 ani de propriul unchi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si