26 de persoane au participat, luni seară, de Crăciun, la petrecerea organizată cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului. Apoi, în dimineața zilei de marți, în jurul orei 06:00 dimineața, s-a dat alarma pentru incendiu.

Totodată, a fost activat planul roșu de intervenție, după ce incendiul a devenit din ce în ce mai puternic. Pensiunea s-a făcut scrum, iar 5 persoane, între care un copil au decedat, fiind carbonizate. 

Unul dintre angajații pensiunii Ferma Dacilor a murit în timp ce încerca să își salveze copiii

Între persoanele decedate se numără și un bărbat, care a murit în timp ce încerca să își salveze doi dintre copii din flăcările care nimiceau tot în calea lor. Acesta era angajat al restaurantului, potrivit primelor date obținute de autorități, scrie news.ro

Citește și: Bilanțul negru al tragediei de la Ferma Dacilor continuă să crească. La pensiunea din Tohani au fost trimiși criminaliști de la București: „E jale mare ce-i acolo!”

Sursa citată mai precizează că soția și unul dintre copiii acestuia sunt victimele care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, având arsuri pe 5% şi 8% din suprafaţa corpului.  

„Se pare că era o petrecere privată, erau 26 de persoane, foarte mult tineret, o persoană adultă de 48 de ani, o persoană care a încercat să meargă să-şi salveze copiii, numai că nu a mai apucat să iasă de acolo.

Iar soţia dânsului cu unul dintre copii au fost duşi de dimineaţă la Spitalul Judeţean”, a declarat, marţi după-amiază, prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De unde a izbucnit focul?

Focul ar fi izbucnit din zona mansardei, nu din restaurant. Prefectul a menționat că în acea zonă erau spații de cazare.

Prefectul județului Prahova a fost reținut cu privire la informațiile despre cauza izbucnirii focului.

„Cred că este foarte greu să ne pronunţăm, în acest moment, cu privire la ce a declanşat acest incendiu”, a specificat acesta.

Citește și: VIDEO. De la ce ar fi pornit incendiul de la Ferma Dacilor? O cunoștință a patronilor face dezvăluiri: „Un cetățean și-a bătut soția. La nervi, a pus foc..”

La locul tragediei au ajuns și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Prefectul a menționat că aceștia au fost chemați pentru că „am considerat că este necesar să avem şi psihologi, să încercăm să îi consiliem pentru că nu este foarte uşor să treci printr-o astfel de situaţie”.

Potrivit lui, victimele găsite sunt greu de identificate, fiind carbonizate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si