“Primul pas este să vedem care este stadiul apartamentului și ceea ce ne dorim cu adevărat să facem. Este partea cea mai creativă la început, și distractivă, ca noi (arhitecții/designerii de interior – n.r.) să te cunoaștem cu adevărat, să ne spui toate dorințele tale și să facem din casa ta, acasă. Personalitatea beneficiarului este un factor foarte important”,  a spus specialistul.

Citeste si: Andreea Antonescu, la „Dimineața cu noi”: „Scopul meu este acela ca Sienna să vadă în mine cea mai bună prietenă a ei!”

Dacă este important sau nu să apelăm la ajutorul unui specialist în design interior, pentru amenajarea căminului, a explicat Sergiu Călifar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Este esențial să apelăm la ajutorul unui specialist în design interior, în amenajarea căminului, pentru că nu mai este un serviciu de lux în ziua de astăzi. Salvăm foarte mult timp, putem organiza proiectul de la început astfel încât să nu avem anumite manopere pe care să le facem de două ori și, astfel, automat, salvăm și buget”,  a concluzionat acesta.

De asemenea, foarte important este ca spațiul să fie împărțit corect, în funcție de priorități, de membrii familiei și de necesități funcționale.

Citeste si: George Tănase, matinalul de la “Dimineața cu noi”, dezvăluiri incredibile

“Atunci când sunt doi membri beneficiari, adică doi părinți, (…) aceștia pot avea gusturi diferite, în sensul că poate pentru ea (femeia n.r.) este mai importantă bucătăria, și punem accent mai mult pe partea funcțională și apoi pe design, iar pentru el (bărbatul n.r.) poate este mai important living-ul… și atunci putem face împreună acest mix”,  a mai spus specialistul în design interior.

Citeste si: La „Dimineața cu noi”, sfatul medicului stomatolog- De la ce vârstă mergem cu copilul la stomatolog și care sunt procedurile recomandate pentru micuții pacienți?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si