Doamna din imagini este, fara indoiala, printre putinii pensionari care nu traiesc de azi pe maine: se bucura de 2 000 de lei, lunar, dar tot nu-i ajung cand da iama in magazine.



La intrebare ne raspunde Constantin- un inginer care a facut avere peste hotare. 

Asul pe care-l are in maneca e reteta de succes: cheltuieste mai mult decat castiga si da importanta, exclusiv, lucrurilor care conteaza.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Simtul critic ne ajuta sa facem economii consistente la cumparaturi. Ne scapa, altfel, si de meteahna dobandita dupa comunism: cumparam mult si prost.

O alta greseala pe care noi, oamenii de rand o facem, este ca ignoram comisioanele si dobanzile. Specialistii ne sfatuiesc sa fim cu bagare de seama la sumele ramase la banca.

Daca nu reusiti sa puneti singuri stop cheltuielilor nejustificate, aflati ca peste hotare se vinde geanta cu opritor! Inventia este cat se poate de sic si consta intr-o incuietoare care se blocheaza automat atunci cand va apropiati de magazinele scumpe.


Asadar, nu mai pierdeti vremea: incepeti chiar de astazi sa va faceti un plan lunar de cheltuieli.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si