Close sidebar
Close sidebar

Sfintii Mihail si Gavril! Ce nu trebuie sa faci sub nicio forma pe 8 noiembrie

In fiecare an, la 8 noiembrie, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Mihail si Gavriil, cei doi arhangheli purtatori de sabie ca simbol al biruintei care sunt, potrivit credintei ortodoxe, conducatorii cetelor de ingeri si calauzele sufletelor in drumul lor spre Rai.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

In ziua de 8 noiembrie, este interzis cu desavarsire sa lucrezi sau sa faci treburi in casa, in curte sau pe camp. Cine nu se va supune va avea parte de chin in ziua mortii, potrivit crestinortodox.ro.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

In ziua Sfintilor Arhanghel Mihail si Gavriil, se imparte pentru sufletul mortilor, se aprind lumanari atat pentru cei vii, cat si pentru cei morti fara lumanare sau in imprejurari napasnice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI