Mesaje de Sfinții Petru și Pavel 2024. În această zi, sunt sărbătoriți toți cei care poartă numele apostolilor Petru și Pavel, precum și derivate ale acestora.

Sfinții Petru și Pavel 2024.  Mesaje, urări și felicitări

Biserica Ortodoxă îi sărbătorește azi pe Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. Peste 500.000 de persoane își serbează astăzi onomastica, de ziua Sfinților Apostoli Petru și Pavel.

Poți trimite mesaje, urări și felicitări din lista de mai jos pentru Petru, Pavel, Petru Petruț, Petrică, Petrișor, Petruța, Paul, Paula sau Petronela sunt doar câteva dintre numele sărbătorite.

Mesaje și urări de Sfinții Petru și Pavel 2024. Cum să spui "La mulți ani!"

Mesaje de Sfinții Petru și Pavel 2024. Iată o listă cu numele ce se sărbătoresc pe 29 iunie:

Petru: Petru, Petre, Petrică, Petrișor, Petruș, Petronel, Petronela, Petruța

Pavel: Pavel, Paul, Paula, Paulina, Paulică, Pavelina, Paveluț, Pavelina

Citește și: La mulți ani de Sf. Petru și Pavel 2024: Mesaje, urări și felicitări pentru cei care își serbează onomastica

Mesaje de Sf. Petru și Pavel. Biserica Ortodoxă îi sărbătorește în fiecare an, pe 29 iunie, pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel, iar fiecare dintre noi se gândește la mesaje, felicitări, urări pe care să îl trimită sărbătoriților.

Mesaje și urări de Sf. Petru și Pavel. „Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit(a) și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani!”

Mesaje și urări de Sf. Petru și Pavel. „Cu ocazia Sfinților Petru și Pavel vă urez sănătate, fericire și multe realizări profesionale. La mulți ani!”

Mesaje și urări de Sf.

Petru și Pavel." Cu ocazia zilei de nume, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La multi ani !”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citește și: Mesaje de Sf. Petru și Pavel 2024: Ce nume se sărbătoresc în această zi? Spune-le ”La mulți ani”

Mesaje și urări de Sf. Petru și Pavel. „De Sf. Petru și Pavel îți trimit cele mai calde urări de sănătate, fericire și noroc. La mulți ani!

Mesaje și urări de Sf. Petru și Pavel. „Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros. La Multi Ani multă sănătate, realizări și tot ce vă doriți alături de cei dragi.”

Mesaje de Sf. Petru și Pavel

„Cu ocazia Sfinților Petru și Pavel vă urez sănătate, fericire și multe realizări profesionale. La mulți ani!”

„Cineva acolo sus te iubește … cineva aici jos ține tare mult la tine. La mulți ani!”

„Dragă Paul, de ziua numelui tău îți doresc să rămâi mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios și cu picioarele pe pâmânt! La multi ani! ”

„De ziua ta, Petre, îți doresc să zâmbești. Pentru că atunci totul va fi bine și vei găsi puterea să răzbați peste orice greutăți. La multi ani, de Sfântul Petru! ”

„De ziua numelui tău îți doresc să ai o zi superbă și un an plin de realizări. La multi ani încununați de succes! ”

„De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani!”

„Dragă Pavel, de ziua numelui tău îți doresc să rămâi mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios și cu picioarele pe pământ. La multi ani!”

Alte urări de Sfinții Petru și Pavel 2024

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!”

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”- radioimpuls.ro

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cât mai frumoasă! ”

„Fie ca sfinții ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată”.

„La multi ani, Paula! De ziua numelui tău îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să fii fericită”

„La mulţi ani! și Sfântul Petru/Pavel să te călăuzească mereu!”

„La mulţi ani, plini de fericire și de împliniri! Să ai numai zâmbete și soare în calea ta! ”

„La multi ani și mult noroc în această zi specială. Iți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii! ”

„La Multi Ani, să ai sănătate, să ai o zi bună și să n-ai noroc de ghinion!”

„Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Multi Ani! ”

Felicitări Sf. Petru și Pavel 2024

„Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani!”
„Cu ocazia Sfinților Petru şi Pavel, vă urez sănătate, fericire şi multe realizări profesionale. La mulți ani!”
„Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulți ani!”
„De Sf. Petru si Pavel îți trimit cele mai calde urări de sănătate, fericire şi noroc. La mulți ani!”
„Toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cât mai frumoasă!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si