Unul mereu în spatele celuilalt și cu zâmbete larg. Așa au apărut Shakira și Tom Cruise la Turneul de Formula 1 de la Miami, în weekend. Fotografiile par să vorbească de la sine despre o posibilă idilă la început de drum. Presa din State a săpat mai adânc, iar un apropiat al actorului a dezvăluit că Tom Cruise ar fi interesat de Shakira. 

Citește și: Shakira a fost desemnată Femeia Latină a Anului de către Billboard

Ce spun apropiații despre relația dintre cei doi

”(Tom Cruise n.r.) este interesat să încerce o relație cu Shakira. Între ei există într-adevăr un soi de chimie.”

Iar dezvăluirile nu se opresc aici. Aceeași persoană anonimă pare să o cunoască și pe cântăreața de origine columbiană.

”Shakira are nevoie de o pernă moale pe care să cadă acum, iar Tom ar putea fi acela.”

Shakira, interviu despre divorțul răsunător de Gerard Pique

Dacă idila dintre cei doi va rezista, rămâne de văzut. Între timp, Shakira face tot posibilul pentru a trece cât mai puțin șifonată prin drama care i-am marcat ultimele luni. Recent, ea a vorbit despre divorțul răsunător de Gerard Pique, dar și despre succesul uriaș al piesei dedicate lui.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Gerard Pique este în mijlocul unui nou scandal. El și fratele Shakirei s-au luat la bătaie

Shakira: ”Cred că oamenii se pot conecta cu muzica atunci când e sinceră, când vine dintr-o întâmplare reală. Iar ce s-a întâmplat cu melodia asta e că a devenit un imn pentru atâtea femei...Știi, am avut un an foarte dificil după separarea noastră, iar să scriu aceste versuri a fost extrem de important pentru mine, a fost o modalitate sănătoasă de a-mi descărca emoțiile.

După ce am lansat acest cântec am simțit că nu am doar fane, am surori.”

Între timp, Pique și Clara Chia au ales să stea departe de ochii presei și ai curioșilor. Nu au mai postat nicio poză împreună, însă la finalul lunii au fost văzuți împreună la plajă, în Abu Dhabi.

Citește și: Shakira şi Pique au hotărât cu cine râmân cei doi copii ai lor. Cât timp vor petrece Milan şi Sasha cu fiecare părinte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si