Close sidebar
Close sidebar

Shakira, surprinsă în compania a doi bărbați mult râvniți

După despărțirea de Pique, Shakira nu pare să o ducă prea rău, după ce a fost surprinsă în compania a doi bărbați celebri.

Laura Macovei,

Shakira, surprinsă în compania a doi bărbați mult râvniți

[Sursa foto: colaj ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vedeta ar fi fost surprinsă alături de Tom Cruise, care i-ar fi trimis acesteia și flori. Ulterior, cântăreața nu s-ar fi oprit aici și a fost filmată și alături de Lewis Hamilton, starul de Formula 1, într-un restaurant din Miami.

Shakira, ajutată de doi bărbați celebri să treacă peste despărțire

După despărțirea de celebrul fotbalist Gerard Pique, vedeta columbiană a început să fie din ce în ce mai curtată de starurile masculine. Recent, vedeta în vârstă de 46 de ani a fost surprinsă la masă cu starul de Formula 1 Lewis Hamilton, într-un restaurant de lux din Miami.

Citește și: VIDEO- Shakira și Tom Cruise ar forma un cuplu. Cum au fost văzuți cei doi la Turneul de Formula 1 de la Miami

Ieșirea a avut loc după Marele Premiu de Formula 1 din Florida, cursă la care a fost spectator și actorul Tom Cruise. În ciuda zvonurilor despre apropierea dintre ea și Hamilton, Shakira a fost surprinsă și alături de Tom Cruise în ipostaze la fel de apropiate, astfel că nu ar fi mai mult decât o relație de prietenie între cei trei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Totuși, se zvonește că superstarul de la Hollywood i-ar fi trimis flori acesteia, după ce s-au întâlnit la evenimentul auto din Florida.

Citește și: Gerard Pique este în mijlocul unui nou scandal. El și fratele Shakirei s-au luat la bătaie

Shakira și fotbalistul spaniol Gerard Pique s-au despărțit în luna mai a anului trecut, după 11 ani de relație. Luna trecută, artista a hotărât să se mute înapoi la Miami, alături de cei doi fii ai ei, Milan și Sasha. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI