Tragedie în lumea filmului. Shannen Doherty, cunoscută publicului larg pentru rolul din Beverly Hills 90210, a murit la vârsta de 53 de ani, potrivit informațiilor transmise de presa străină variety.com.

A murit Shannen Doherty

Shannen Doherty a devenit cunoscută în lumea cinematografică după rolul din „Beverly Hills, 90210”, unde i-a dat viață brunetei Brenda Walsh. Distribuția a avut un succes enorm la nivel internațional, iar Shannen Doherty a cunoscut faima.

Actrița s-a stins din viață pe 13 iulie 2024, la vârsta de 53 de ani, după o lungă luptă cu o boală cruntă, cancerul la sân, cu care a fost diagnosticată în anul 2015.

În anul 2023, actrița declara că i-a fost afectat creierul din cauza radiațiilor făcute pentru a scăpa de cancer.

„Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea și-a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă împotriva bolii”, a declarat publicista lui Doherty Leslie Sloane într-o declarație pentru People, citat de variety.com.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani- wowbiz.ro

Citeste si: Scene halucinante la un concert al manelistului Babasha: O polițistă a fost lovită cu pumnul de un bărbat- antena3.ro

Shannen Doherty a avut mai multe căsnicii. Actrița a fost căsătorită pentru scurt timp cu fiul lui George Hamilton, Ashley Hamilton, și cu jucătorul de poker Rick Salomon. În anul 2011 s-a căsătorit cu fotograful Kurt Iswarienko, de care a divorțat 2023.

Citește și: Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena. Cei doi miri își unesc astăzi destinele în fața Domnului, apoi vor petrece în stil grandios la Palatul Știrbey

Shannen Doherty

[Sursa foto: Profimedia]

Shannen Doherty a fost Brenda Walsh în „Beverly Hills, 90210”

Shannen Doherty a cunoscut faima în 1990, după ce a interpretat-o pe Brenda Walsh, o tânăra care se mutase cu familia din Minnesota în Beverly Hills și erau în mod constant uimiți de bufniile copiilor bogați din L.A.

Citește și: Ies la iveală noi detalii despre tentativa de asasinare a lui Trump. Martorii spun că l-au observat pe lunetist, dar polițiștii i-au ignorat. "L-am văzut clar cu o pușcă"

În fimul celebru, Brenda s-a îndrgostit de Dylan, interpretat de Luke Perry. Relația celor doi a generat controverse în primul sezon, iar despărțirea lor ulterioară, când Dylan s-a cuplat cu cea mai bună prietenă a ei Kelly, interpretată de Jenny Garth, a deliciul publicului.

Shannen Doherty a etichetată ca o divă în presă și a existat chiar și un buletin informativ, numit „Urăsc Brenda”. Actrița a jucat 111 episoade în serialul care a consacrat-o.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si