Close sidebar
Close sidebar

Shaquille O’Neal a fost la un pas de moarte! Facea scufundari printre rechini, cand unul a intrat in cusca lui

Shaquille O’Neal a fost la un pas sa fie atacat de un rechin, in Bahamas, unde facea scufundari printre mamiferele periculoase, intr-o cusca speciala. Legendarul jucator NBA a fost scos la suprafata in ultimul moment, in timp ce striga dupa ajutor.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Shaquille O’Neal se afla in Bahamas, pentru filmarile sub apa ale unei emisiuni a postului Discovery Channel, cand a fost la un pas sa devina victima unui rechin care a intrat in cusca in care se afla campionul NBA. Marele jucator de baschet era intr-o cusca special construita pentru el si, sub indrumarea mai multor specialisti cu care comunica printr-o casca incorporata in costumul de scufundare, s-a lasat coborat in adancuri printre rechini. Pradatorii s-au napustit in jurul obiectului din metal care a aparut in mediul lor si, curiosi, rechinii au inceput sa se izbeasca in gratiile custii. Unul dintre ei a reusit sa patrunda in cusca in care se afla vedeta, iar O'Neal a realizat imediat ca e foarte aproape sa fie atacat de pradator. A inceput sa strige dupa ajutor si sa spuna ca este un rechin in cusca.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Spre norocul lui, specialistii in biologie marina care se aflau la filmari au reusit sa indeparteze rechinul si sa il scoata pe Shaquille O’Neal nevatamat la suprafata. Curajosul campion a trecut repede peste momentul inspaimantator pe care l-a trait si a decis ca vrea sa faca o noua scufundare si sa continue filmarile pentru emisiunea de la Discovery Channel. "Am supravietuit atacului unui rechin.", a spus O'Neal triumfator, dupa ce a iesit din apa.

Campionul NBA a recunoscut ca frica lui pardatorii marini este una reala si ca nu i-a ars deloc de gluma cand a simtit pericolul in care se afla. "Sunt terifiat de rechini. Traiesc in Florida, unde atacurile rechinilor sunt ceva obisnuit deja.", a declarat marele jucator de baschet.

sursa: dailymail.co.uk

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI