Sânge, croșee devastatoare, sugrumări și KO-uri spectaculoase. Cam așa poate fi rezumată gala MMA din București la care au participat Faimoșii Ciprian Mariș și Mirel Drăgan, precum și Războinicul Ionuț Jaguarul Sugacevschi.

Citeste si: Faimosul Yamato Zaharia, provocare uriașă pentru Ionut Jaguarul Sugacevschi! ”Este clar că se cam... teme”

Citeste si: Faimosul Mirel Drăgan, analiză serioasă după ce Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa: ”A avut noroc Alexa”

Citeste si: Cum și-a ”cinstit” prietenii Faimosul Mirel Drăgan după ce și-a bătut adversarii în ring/ Exclusiv

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Primul dintre concurenții de la Exatlon care a intrat în ring a fost Războinicul Ionuț Jaguarul Sugacevschi. Adversarul lui, un luptător destul de experimentat, a intrat în cușcă fără, probabil, să se fi informat de stilul de luptă al Jaguarului care, încă de la început, l-a folosit drept sac de box, loviturile pe care le-a încasat de la Ionuț Sugacevshi fiind suficient de multe, într-un timp extrem de scurt, pentru ca KO-ul să fie inevitabil.

A urmat Mirel Drăgan, Faimosul cunoscut pentru colecția uriașă de medalii la tot felul de campionate mondiale și europene de Kempo. Mirel Drăgan a procedat însă cu totul și cu totul altfel față de Ionuț Jaguarul Sugacevschi. Mai exact, a preferat să își etaleze calitățile în lupta la sol, fără să încerce să îi care prea mulți pumni, în prealabil, adversarului. Și, pare-se, strategia lui a fost una inspirată, tehnicile impecabile de luptă la sol ale Faimosului având un rezultat cât se poate de bun: o sugrumare a adversarului care, pus în iposibilitatea de a mai

respira sau riposta, s-a predat rapid.

După lupta lui Mirel Drăgan, în cușca, plină de sângele gladiatorilor moderni, a urmat main-event-ul serii, o premieră pentru România. Mai exact, o luptă între două echipe: echipa ”Mariș” și echipa ”Lupu”. Din echipa condusă de Ciprian Mariș, au mai făcut parte Sergiu Mariș și Drodar Dario, toți trei fiind colegi la clubul sportiv MMA Transilvania.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Sergiu Mariș, fratele lui Ciprian practică MMA-ul de câțiva ani, însă nu s-a lansat până acum într-o gală cunoscută, a avut ocazia să-și arate calitățile într-una dintre cele mai apreciate promoții autohtone și s-a descurcat de minune, reușind să câștige în trei runde împotriva adversarului său. Apoi a intrat în cușcă Ciprian Mariș, căpitanul echipei, și s-a înfruntat cu Florin Lupu, căpitanul adversarilor, un luptător experimentat și cunoscut pentru rezultatele notabile din ring. Lupta, probabil una dintre cele mai interesante ale serii, a avut tot ce și-ar fi putut dori spectatorii, cei doi schimbând pumni, picioare și ajungând să lupte la sol timp îndelungat. Câștigător a fost însă Faimosul Ciprian Mariș care, pentru a-și ajuta echipa, a mai rămas în cușcă pentru o rundă, împotriva celui de-al doilea adversar, dar i-a lăsat plăcerea colegului său de a îndeplini formalitatea de a câștiga meciul.

 

Provocări pe bandă rulantă, din cușcă

Meciurile, destul de multe la număr, s-au încheiat în majoritate alor înainte de limită, iar unii câștigători, îndemnați de adrenalină, au început să arunce provocări peste provocări. Iar ”subiectul” favorit pentru provocări a fost Ionuț Jaguarul Sugacevschi, acesta acceptând, de altfel, să îl înfrunte pe unul dintre cei mai fioroși participanți din gală. Iar lui Ionuț Jaguarul Sugacevschi nu i-a lipsit mult să se ia la bătaie, chiar acolo, pe loc cu cel care l-a provocat, el sărind în cușcă după ce a împins un membrui al staff-ului gata să îl sfâșie pe acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si