Close sidebar
Close sidebar

Și-a bătut iubitul pentru că nu a vrut să facă dragoste cu ea. Ce le-a spus polițiștilor

O tânără şi-a bătut iubitul pentru că nu a vrut să facă amor cu ea!

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incident fără precedent pentru un cuplu din Florida. Un băiat a sunat la Poliție pentru că a fost bătut de iubită. Aceasta s-ar fi supărat că tânărul nu a vrut să facă dragoste cu ea.

Citeste si: Atac armat în Mexic. 13 persoane au murit

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Oamenii legii au sosit de urgenţă la faţa locului şi au găsit-o pe tânără dezbrăcată şi extrem de nervoasă. Tânărul le-a spus oamenilor legii că iubita lui, Samantha Hernandez, s-a înfuriat din cauză că el nu a vrut să facă amor cu ea, astfel că tânăra l-a bătut şi i-a rupt tricoul, potrivit Daily Star.

Oamenii legii au dus-o la secţie, iar în maşină, în drum spre Poliţie, tânără l-a scuipat şi l-a înjurat pe unul dintre oamenii legii. În plus, fata, care se afla în stare de ebrietate, s-a ales cu dosar penal pentru agresiune domestică şi ultraj.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI