Close sidebar
Close sidebar

Si-a batut sotia pana a lasat-o inconstienta, apoi le-a trimis filmarea socrilor. "V-am spus ca o omor daca nu imi indepliniti dorinta!"

Si-a batut sotia cu o curea pana a lasat-o incontienta, apoi le-a trimis imaginile sfasietoare socrilor si cumnatului care refuzasera sa ii dea ce le-a cerut.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul cutremurator a avut loc in provincia indiana Pradesh, acolo unde un barbat si-a imobilizat sotia si apoi a batut-o cu o curea pana a lasat-o inconstienta. Barbatul a fost nemultumit de zestrea pe care parintii i-au dat-o fetei si le-a cerut inca 50.000 de rupii. Pentru ca acestia au refuzat, barbatul s-a razbunat crunt pe tanara.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"M-a lovit cu salbaticie timp de 4 ore pana am lesinat. Cand mi-am revenit, aveam mainile legate. Eu nu am avut parte de educatie si de asta sunt in aceasta situatie.

Viata mea este distrusa", spune tanara.

Pana in acest moment barbatul nu a fost arestat si sunt slabe sanse ca acesta sa fie tras la raspundere, deoarece in India violentele la adresa femeilor sunt la ordine zilei.

Sursa: ND TV

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI