La inceput i-a fost greu, insa anii au trecut atat pentru el, cat si pentru ea, si viata si-a contunuat cursul. Ea s-a recasatorit a facut inca doi copii, iar baietelul a fost adoptat. Ajuns la varsta de 18 ani, Steve a decis sa isi caute mama naturala. A inceput cautarile si nu se astepta niciodata ca o problema privata sa primeasca atentie internationala.

In 2007, baiatul s-a angajat ca sofer la un magazin din Grand Rapids, Michingan.

Dupa indelungi cautari, Steve a aflat ca mama lui naturala locuia aproape de el. A decis sa isi intrebe seful daca o cunoaste pe Christine Tallady si a primit un raspuns socant: femeia lucra in acelasi loc cu el.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Cand l-am vazut, mi-am dat seama ca el este fiul meu.

Nu aveam niciun dubiu. Apoi, am verificat data de nastere din actele de angajare. Se potrivea! Nu pot sa cred, timp de 8 luni am lucrat sub acelasi acoperis cu fiul meu!", a spus femeia, emotionata, potrivit mlive.com. La aproape un deceniu de cand s-au reintalnit, povestea lor inca face inconjurul lumii, iar cei doi au aparut in numeroase emisiuni TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si