Close sidebar
Close sidebar

Si-a dus baietelul la stomatolog si l-a luat acasa mort! Ce i-au facut medicii baiatului de 2 anisori este infiorator

Parintii si rudele unui baiatel in varsta de 2 ani nu isi pot reveni din soc dupa ce micutul a murit in urma unei vizite la stomatolog. Acestia sunt confuzi si nu inteleg cum micutul, care nu avusese pana atunci nicio problema de sanatate, a murit subit.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zion Gastelum avea doar doi ani si in luna decembrie mama l-a dus la stomatolog pentru ca micutul avea cateva carii. Femeia nu stia ca aceasta avea sa fie ultima zi cand isi mai imbratisa copilul.

Baiatul a fost anesteziat de catre un medic anestezis, iar la cateva minute dupa aceasta procedura Zion nu a mai putut respira. A fost transportat de urgenta la spital, dar medicii de aici nu au mai putut face nimic pentru el.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Parintii lui Zion au fost de acord ca organele acestuia sa fie prelevate ca sa poata salva alte vieti. Ei sunt distrusi de durere si spera ca ancheta demarata in acest caz sa scoata la lumina adevarul despre moartea micutului lor.

Sursa: abc15.com

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI