În urma descinderilor efectuate în locuința tânărului, echipele de anchetă de la DIICOT au descoperit o cantitate de 220 de grame de cannabis. Se pare că tânărul ar fi cultivat plante de cannabis în cursul acestui an și ulterior le-ar fi recoltat în scopul vânzării.

Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este acuzat de trafic de droguri de mare risc

La data de 21 septembrie curent, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, în colaborare cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat percheziții domiciliare în municipiul Gherla și comuna Fizeșu Gherlii, într-un caz legat de trafic de droguri de risc și operațiuni cu substanțe potențial psihoactive.

Și-a făcut plantație de cannabis în apartament. Tânărul de 26 de ani a fost arestat. Imaginile surprinse de DIICOT

Citește și: EXCLUSIV: Pericolul drogurilor la festivalurile de muzică/ Bogdan Curelea:”România oferă apă, baloane și pliante, alte țări testează substanțele pentru siguranța participanților"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Investigațiile au relevat că în decursul anului 2023, un bărbat în vârstă de 26 de ani din județul Cluj ar fi pus bazele unei plantații de canabis, pe care ulterior a recoltat-o. În timpul perchezițiilor, au fost descoperite peste 220 de grame de cannabis, precum și alte probe relevante.

Pe baza dovezilor acumulate, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au emis un mandat de reținere pentru 24 de ore împotriva tânărului de 26 de ani. Astăzi, Tribunalul Cluj a decis arestarea preventivă a suspectului pentru o perioadă de 30 de zile. Colaborarea cu Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română a asigurat expertiza necesară în cadrul acestei operațiuni. În intervenție au fost implicați și jandarmi din Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj.

Conform procedurilor legale, este important de menționat că pe durata întregului proces penal, persoanele investigate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de Codul de Procedură Penală, inclusiv prezumția de nevinovăție, au transmis reprezentanții DIICOT.

Citește și: Propunere din partea ministrului Justiției, Alina Ghorghiu- Legea 2 Mai: Traficanții de droguri de mare risc să nu mai primească suspendarea executării pedepsei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si