Close sidebar
Close sidebar

Și-a făcut un tatuaj și a ajuns de urgență la spital, la un pas de a-și pierde vederea

O tânără din Iaşi a ajuns de urgenţă la spital, după ce şi-a făcut un tatuaj neobişnuit. Aceasta a fost la un pas să îşi piardă vederea şi ar fi putut rămâne cu sechele grave.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fata a mers să îşi tatueze pleoapele, iar din cauza neprofesionalismului celui care a tatuat-o, ea a fost la un pas să îşi piardă vederea, deoarece corneea i-a fost afectată. A ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor, care au salvat-o.

Și-a tatuat pleoapele

Citeste si: Fetița de 9 ani care a murit în accident se afla alături de mama ei și urmau să ajungă la medic la Botoșani

„La clinica de oftalmologie a Spitalului Clinic de Urgente "Sf. Spiridon" Iaşi, s-a adresat o tanara care a suferit afecţiuni grave ale corneei după ce si-a tatuat pleoapele într-un salon din Iasi. Aceste trucuri de înfrumuseţare pot avea repercusiuni grave asupra sanatatii ochilor, pacienta fiind predispusa chiar la a-si pierde vederea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Suferință cumplită în familia cunoscutului afacerist din Gorj. Fiul său a murit pe patul de spital după ce în urmă cu o săptămână s-a aruncat în cap în piscina unei pensiuni

De asemenea, am avut paciente care, după ce si-au prelungit genele la salon, s-au ales cu conjunctivite şi keratite, din cauza lipiciului aplicat pe pleoapă pentru lipirea genelor artificiale între cele naturale.

Mai exista totodata si paciente care sufera arsuri chimice pe cornee, din cauza produselor de machiaj vechi sau din cauza sensibilităţii ochilor", a declarat prof. dr. Camelia Bogdanici, medic oftalmolog la Spitalul Clinic Judetean de Urgente "Sf. Spiridon" Iasi.

Citeste si: O îndrăgită tenismenă a murit după ce a pierdut lupta cu cancerul

Tânăra a scăpat şi nu şi-a pierdut vederea, însă medicii vor să tragă un semnal de alarmă. Tot mai multe astfel de trucuri de înfrumusețare apar, iar femeile apelează la ele, neştiind la ce riscuri se expun.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI